Slider

KESÄN YLLÄTYSPAKETTI LUSHILTA

6/08/2017


Näin kesän tullen Lush halusi muistaa bloggaajiaan yllätyspaketilla, mikä oli mielestäni sekä kekseliäs että ihana idea! Tilauksen yhteydessä sai jättää toiveita siitä millaisia tuotteita haluaisi testata tai mihin haluaisi pakenttinsa liittyvän, mutta Lushin tehtäväksi jäi kuitenkin valita lopulliset tuotteet pakettiin ja lähettää se yllätyksenä bloggaajalle. Toivoin omaan pakettiini jotain raikasta ja kauneudenhoitoon liittyvää. Lisäksi mainitsin viestissä, että minulla on mahdollisuus kylpyammeeseen ja täten vaahtokylpyihin sekä kylpypalloihin. Ja nyt pitää antaa maailman isoin kiitos Lushin porukalle - nimittäin pakettini oli täydellinen! Tuntui kuin joulu olisi tullut kesäkuussa, kun innosta hihkuen avasin pakettia ja kaikkea sitä, mitä se piti sisällään. Paketistani löytyi kaikkea sitä mitä toivoinkin: kasvoputsaria, kasvonaamio, hiusparfyymi, shampoopala, suihkujellyä ja -geeliä, kylpypallo, kylpyvaahto, kylpyöljy, vartalonhoitoainetta ja vartalovoidetta. Iso kiitos siis lemppari kosmetiikkamerkilleni taas kerran!

Osa tuotteista pääsikin heti testiin, ja niistä enemmän vielä tässä postauksessa. Jos sinua kuitenkin kiinnostaa mielipiteeni jostain tietystä tuotteesta, laita siitä vinkki kommenttiboksiin! Voin sitten myöhemmin tehdä tarkemman arviopostauksen teitä erityisesti kiinnostaneista tuotteista :)


BELLA FRUTA - LAHJAPAKKAUS: 
Avobath bath bomb, Red fun, Brightside bubble bar mini, You've Been Mangoed bath oil, Layer Cake soap, African  Paradise body conditioner

Näistä eilen pääsi testiin jo punainen fun, jota voi muovailla haluamaansa mutoon. Tämä tuote sopii niin hiuksille kuin vartalolle ja tuoksuu mandariinille sekä appelsiinille. Lisäksi testasin vartalonhoitoainetta, joka oli tuoksultaan melko mausteinen. Omistan aikaisemmin ruusuntuoksuisen version ja tykkään sen tuoksusta enemmän. Koostumus on täydellinen ja tämä on ihan minun suosikkituotteeni, mutta vahva tuoksu varmasti jakaa mielipiteitä. Ihanalta tuoksuivat myös sitruksinen kylpyvaahtopala ja Layer Cake- saippua, jotka pääsevätkin seuraavaksi testiin!

Lisäksi paketissa tuli Avobath- kylpypallo ja You've Been Mangoed- kylpyöljy. Kylpypallon sitruunaruohon ja bergamotin luvataan kosteuttavan ja hellivän ihoa, samoiten kylpyöljy sisältää avokadoa, mangoa sekä luomusheavoita. 


REFRESHER & WHOOSH SUIHKUJELLY
Näitä toivoin kovasti saavani omaan pakettiini, ja niitähän olikin kaksin kappalein! Sininen Whoosh on ikiaikainen lemppari, joka pääsi minulta juuri loppumaan. Keltaista en ole aiemmin käyttänyt, mutta siinäkin on ihana sitruksisen raikas tuoksu. Näitä voi laittaa myös pakkaseen ja käyttää kylmänä esimerkiksi saunan jälkeen. Täydellinen palautumiskikka esimerkiksi rankan treenin tai juoksulenkin jälkeen!


SEANIK- SHAMPOOPALA
Tämä oli myös sarjassamme tuotteita joita en suoraan pyytänyt, mutta toivoin saavani juuri tämän palashampoon pakettiini. Olen miettinyt tämän ostamista pitkään sillä tuoksu, koostumus ja tuuheuttava vaikutus houkuttelivat. Testasin palashampoota eilen ja rakastuin! Tämän luvataan kestävän jopa 60-80 pesua, joten riittoisasta tuotteesta on kyse. Lisäksi merilevä, merisuola ja sitruuna antavat tuuheutta ohuille hiuksille. 


JERSEY BOUNCE- SHAMPOO, HAPPY HAPPY JOY JOY- HIUSPARFYYMI & THE OLIVE BRANCH- SUIHKUGEELI 
Jersey Bounce on kulttituote, josta olen monen kuullut aiemmin puhuvan. Tämän purkissa olevan shampoon luvataan antavan hiuksille runsasta liikkuvuutta merisuolan ja vapaan kanan munan avulla. Kananmunashampoo kuulostaa todella erikoiselta - haluaisitteko tästä vielä myöhemmin tarkempaa postausta? 

Shampoon lisäksi paketissa tuli hiusparfyymi, joka sekin oli minulle täysin uusi tuttavuus. Tämän tuotteen luvataan hoitavan hiuksia eteerisillä öljyillä ja samalla antavan hiuksille hyvän tuoksun. Tämä pääsee luultavasti shampoon kanssa samaan aikaan testiin - katsotaan millainen tuoksu hiuksiin jää. Lisäksi sain testiin The Olive Branch- suihkugeelin, joka sisältää reilun kaupan oliiviöljyä, mandariinia ja bergamottia. 


DREAM CREAM- VARTALOVOIDE, 9 TO 5- PUHDISTUSMAITO & CUP O' COFFEE- KASVONAAMIO
Vielä paketista paljastui hoitavia tuotteita kasvoille sekä vartalolle. Vartalolle sain isomman purkin Dream Cream- voidetta, johon rakastuin jo edellisen saamani pienen testeripurkin mukana. Voide sopii juuri helposti ärtyvälle iholle ja se sisältää muun muassa kauramaitoa, ruusuvettä, luomuoliiviöljyä sekä kamomillasauniöljyä. Tuoksu on hempeä ja pehmeä ja tuote todella kosteuttaa ärtyvääkin ihoa. Tämä on yksi omia ehdottomia suosikkejani Lushilta, jota suosittelen kokeilemaan.

Lisäksi sain kasvoille puhdistusmaidon 9 to 5, jonka manteliöljyn ja orkidean luvataan kosteuttavan ja rauhoittavan ihoa. Tämä pääsee minulla myös piakkoin testiin, kun edellinen kasvoputsarini vetelee viimeisiään. Kasvonaamioista sain testiin Cup O' Coffeen, joka oli myös uusi tuttavuus. Tämä naamio virkistää ja samalla sen sisältämät kahvinpurut kuorivat ihoa. Aikaisempi suosikkini on Mask of Magnaminty, joten mielenkiinnolla kokeilen, tykkäänkö tästä tuotteesta yhtä paljon. Lushin kasvonaamiot ovat mielestäni aina olleet yksi heidän parhaita tuotteitaan. 


* Yhteistyössä Lush, paketti saatu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika