Slider

ARVIOITA JA AJATUKSIA: BODYJAM 81

6/26/2017


Olen päässyt tanssimaan uuden ohjelman nyt muutaman kerran läpi kokonaisuudessaan, joten on aika antaa kommentit tulevia kolmea kuukautta ajatellen. Menossa on siis BodyJam 81, jonka teemana on "Puro Pari" joka kääntyy ymmärtääkseni tarkoittamaan juhlimista. Tässä ohjelmassa koreografiat ovat ottaneet inspiraationsa hiphopista ja afrosta, ja välissä on pitkästä aikaa myös hieman lattaria. 

Ohjelma on otettu meillä ja kuulopuheiden mukaan myös muilla saleilla hieman ristiriitaisesti vastaan. Jotkut tuntuvat pitävän koko ohjelmasta paljon, mutta tiedän myös niitä, jotka eivät voi sietää tätä ohjelmaa. Toiset eivät ole pitäneet musiikista, toiset ekasta sarjasta (minä) ja toiset taas loppuosasta. Alkulämmittely, isolations ja alun lyhyt sarja ovat ihan kivoja, mutta meillä kukaan ei tykännyt jäähdyttelykappaleesta - se oli oikeastaan aika kamala. Se päädyttiinkin vaihtamaan lähes saman tien vanhaan Justin Timberlakeen.

Ensimmäinen osa on hiphopia, joka jää minulle jotenkin irralliseksi. Niinkuin eräs jamitoverini sanoi, liikkeet eivät solju sujuvasti yhdestä toiseen. Tuntuu, kuin yksittäisiä liikkeitä olisi väkisin pistetty yhteen. Myöskään biisit eivät ole kovinkaan mukaansatempaavia, esimerkiksi No Lie ei minusta tunnu sopivalta biisiltä ekan blokin loppuosaan. Tästä osasta meillä on kuitenkin enimmistö pitänyt, vaikka itse kuulunkin kakkososan kannattajakuntaan. 

Toinen blokki on ottanut inspiraationsa afrosta ja tämä osa on minulle se, joka saa tässä ohjelmassa käymään. Musiikit on kivoja, minä tykkään. Liikkeet sopii kappaleisiin, ja erityisesti tykkään alun käsicombosta. Myös sarjan viimeinen liike on hauska, enkä muista että koskaan olisi ollut aikaisemmin samanlaista missään ohjelmassa. Kokonaisuudessaan tämä toka osa on minusta liikkeiden ja musiikin kannalta yhteneväisempi kuin ensimmäinen, ja sen aikana tekee mieli oikeasti fiilistelläkin mukana, kun taas ensimmäinen sarja tulee lähinnä suoritettua läpi. Erityisesti tokasta blokista mieleen jää Dizzee Rascalin Hype, joka on takuuvarmaa jamimusaa. Viimeinen biisi on myös ihan hyvä, mutta herättää kysymyksen, miksi sama biisi on pitänyt laittaa kahden eri ohjelman viimeiseksi biisiksi. Eikö muita hyviä vaihtoehtoja ollut tarjolla, vai tuliko tämä vaan LesMillsille halvemmaksi? 

Kokonaisuutena tämä ohjelma on sitä "ihan kiva" tasoa, mutta ei yllä suosikkeihin. Oletteko te käyneet testaamassa ohjelmaa 81, ja mitä mieltä olette?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika