Slider

KESÄKUUN BETTEBOX

6/15/2017


Tämän kuun BetteBoxin teemana oli kesä, auringon kirkkaus ja värit. Mukana olikin yksi värikosmetiikkatuote, hoitavia tuotteita sekä vartalolle että kasvoille ja tuoksunäyte. Jos siis haluat kurkata kesäkuun boksin sisältöön, jatka lukemista! 

Maljakko / H&M Home 


DOVE NOURISHING SECRETS INVIGORATING RITUAL SUIHKUSAIPPUA
Dove Nourishing Secrets Invogorating Ritual- suihkusaippua elvyttää ihoasi ja virkistää mielesi. Ovh 1,89/250ml. 

NIVEA BODY OIL IN LOTION TUOKSUVARTALOVOIDE 
Kosteuttava vartalovoide, jonka öljyhiukkaset eivät jätä rasvoittavaa tunnetta iholle vaan imeytyvät ihoon nopeasti ja tekevät ihosta pehmeän ja joustavan. Ovh 5,70/200ml. 


DERMOSIL KOSTEUTTAVA KASVOVOIDE LIGHT
Tuo kasvoille pitkäkestoista kosteutta. Ainesosat vahvistavat ihon hyaluronihappo- ja keramidituotantoa. Hypo parfum- tuoksu haihtuu iholta nopeasti. Ovh 11/50ml. 

LUMENE GEL EFFECT KYNSILAKKA SÄVY 44, KOHTI KESÄÄ
Gel Effect kynsilakat tunnetaan kestävyydestä. Väri levittyy kynnelle tasaisesti ja antaa kiiltoa. Lopputuloksena ovat näyttävät kynnet, jotka pysyvät siistinä pitkään. Ovh 6,90/5ml.


IROHA NATURE INTENSIVE FACE MASK REJUVENATING CAVIAR KASVONAAMIO
Torjuu ikääntymisen merkkejä ja kirkastaa ihon sävyä. Kaviaari parantaa ihon elastisuutta ja kollageenin muodostumista ja hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti. Ovh 4/kpl.

PIZ BUIN TAN & PROTECT TAN INTENSIFYING SUN LOTION SPF 15
Sisältää Melitanea, joka nopeuttaa luonnollista ruskettumisprosessia lisäämällä ihon melaniinin tuotantoa. Tahmaamaton aurinkosuojavoide kosteuttaa ja auttaa ehkäisemään ihon kuoriutumista. Hien- ja vedenkestävä. Ovh 22/150ml.

Omaksi ehdottomaksi suosikikseni nousi Lumenen kynsilakka, jota olen ostanutkin jo pitkään. Sävy oli ihanan kesäinen puna-oranssi, joka pääsi heti sekä käsien että varpaiden kynsiin. Toinen suosikkini tästä boksista oli Nivean tuoksuvartalovoide, joka todella toimi kuten lupasi! Tuoksu ei ollut liian voimakas, vaan juuri sopiva. Tämä voide on kesäiholle juuri sopiva koostumukseltaan. Lisäksi kokeilen mielenkiinnolla Piz Buinin rusketusta edistävää aurinkosuojaa sekä sitä, miten se toimii käytännössä. Kasvonaamiota kokeilen myös mielenkiinnolla, ja lupaan raportoida mielipiteeni ja tulokset siitä esimerkiksi Snapchatissani (@lauraannikah). 

Jos haluat heinäkuun boksin itsellesi, muista käydä tekemässä tilaus pikaisesti! Heinäkuussa luvassa on festariteemainen boksi, josta on julkistettu jo yksi tuote - nimittäin Lumenen Lähde-sarjan kasvosuihke. Sitä odotellessa laitetaan nämä tuotteet testiin!


* yhteistyössä BetteBox, boksi saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika