Slider

Synttärit etuajassa

12/08/2016



Itsenäisyyspäivä oli tänä vuonna juhlallinen kahdellakin tapaa, sillä juhlimme poikaystävän kanssa samalla etuajassa syntymäpäiviäni. Hän oli varannut meille näköalahuoneen Torni-hotellista keskustasta, ja pääsimmekin siellä hieman irtautumaan arjesta vaikka kotikaupungissa olimmekin. Päivä oli todella ihana ja kiitos tästä kaikesta kuuluukin tuolle toiselle puoliskolleni!




Iltapäivällä kävimme ensin syömässä minun toiveestani Bravuriassa, joka sijaitsee Kampin Narinkkatorilla. Tykkään tuosta ravintolasta itse siksi että se ei ole liian kasuaali, muttei myöskään liian fiini ravintola. Jotain siltä väliltä. Bravuriassa valitsen itse aina heidän itse tekemäänsä tuorepastaa, mutta ei pizzatkaan huonolta näyttäneet... Tällä kertaa lautaselle valikoitui mozzarella-pestopastaa cashewpähkinöillä ja minitomaateilla.





Ruuan jälkeen palasimme hotellille rauhoittumaan iltaa ja linnan juhlia varten. Juhlien katsominen on jokavuotinen perinne, josta en tingi! Tarkoituksena oli mennä myöskin katsomaan ylioppilaiden soihtukulkuetta, mutta pureva pakkanen sai mukavuudenhaluiseksi ja jäämään sisälle lämpimään. Iso hatunnosto teille kaikille jotka tuossa soihtukulkueessa kävelitte - Helsingissä meinaan oli k-y-l-m-ä! 

Illalla annoin poikaystävälle myös etukäteisen pienen joululahjan, ja sain samalla oman synttärilahjani. Enkä olisi parempaa voinut toivoa - hän osui lahjani kanssa niin oikeaan. Merkkiä tuskin kenenkään tarvitsee kahdesti arvailla, mutta se että mies osaa ostaa juuri minun tyyliseni korun on todella mahtava suoritus! Oranssista paketista paljastui siis Lock Me-rannekoru. Tämä oli myyjän mukaan joku todella uusi malli, jota ei siksi pitäisi tullakaan vielä paljoa vastaan. Tuhannet kiitokset kuuluvatkin ihanalle miehelle, joka todella tietää aina miten saa minut onnelliseksi.




Hyvin nukutun hotelliyön jälkeen kaiken kruunasi vielä aamupala ja pitkät kahvittelut. Olisin voinut tuijotella tuota huoneemme maisemaa vaikka kuinka pitkään. Mistä tietää, jos teemmekin tästä vuosittaisen tavan toisillemme - varata aina hotelliyön jostain kertomatta toiselle mistä.


Toivottavasti teidänkin itsenäisyyspäivänne sujui rauhaisasti ja mukavasti!



6 kommenttia:

  1. Hyvää synttäriä! :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi12/10/2016

    Suosittelen tuota hotelli-irtiottoa! Jotenkin sitä tulee huomioitua toista ihan eri tavalla ja vietettyä laatuaikaa.

    Itse asun viikonloput ja lomat Espoossa poikaystävälläni ja arjet toisaalla opiskelupaikkakunnalla. Viime vuonna yövyttiin juurikin näin joulun aikaan hotelli Helkassa juhlistamassa mun synttäreitä. Oli ihana käydä syömässä, joulushoppailemassa ja ihailemassa espan jouluvaloja. Pitääkin ehkä varata toinenkin hotelliyö vielä tuleville viikoille:).

    Mukavaa joulun odotusta ja hyvää synttäriä!

    - Kipsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin! Vaikka asuisikin samassa kaupungissa kuin missä hotelli on, tuo se silti pienen irtioton arkeen ja saa katsomaan kaupunkia ihan eri tavalla :) Kiitos kovasti sullekin Kipsu! :)

      Poista
  3. Anonyymi12/11/2016

    Hei, olikohan kommenttini leuanvetohaasteesta kadonnut taivaantuuliin? Eli kyselin, saitko hyvinkin tuloksia aikaiseksi sen leuanvetohaasteen myötä, johon lähdit taannoin mukaan =)? Mielenkiinnosta kyselisin, sillä itsellänikin kova työ edessä, jotta edes se ensimmäinen menisi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kyllä aikaisemmin kommenttia näkynyt tähän aiheeseen liittyen. Mutta siis haasteesta on reilu vuosi aikaa, jos selaat vanhoja postauksia tuonne syyskuulle 2015 niin varmasti löydät pohdintojani ja vinkkejä treenaamiseen aiheeseen liittyvistä kirjoituksista. Treenivinkit olivat tehokkaita ja toimivia joten suosittelen kaivamaan ne tuolta arkistoista ja treenaamaan niiden mukaan :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika