Slider

Joululahja minulta minulle

12/01/2016



En taida olla ainut joka on törmännyt Cluse-kelloihin esimerkiksi Instagramissa. Olen ihaillut näitä jo jonkin aikaa, ja ilokseni pääsin myös näin joulun alla tilaamaan heidän verkkokaupastaan pari kelloa sekä niihin vaihtorannekkeet itselleni. Ihana joululahja minulta minulle siis! Ideana siis on, että ostamalla yhden kellotaulun saat siihen helposti vaihtuvaa ilmettä ostamalla erillisiä rannekkeita, ja vaihtamalla niitä kelloosi! Minulla meni tunteja verkkokauppaa selaillen, sillä en osannut päättää mitkä kellot oikein valitsisin - liikaa vaihtoehtoja! Lopulta päädyin näihin kahteen yksilöön:





Lisäksi valitsin molempiin kelloihin yhden vaihtorannekkeen. Toiseen nappasin mustan nahkarannekkeen kultaisilla yksityiskohdilla, ja toiseen valitsin hillityn ruskean hihnan, jossa on hopeiset yksityiskohdat. Kannattaa muuten muistaa varmistaa vaihtoranneketta tilatessa, että kellotaulussa on varmasti samanvärinen reunus kuin hihnan soljissa! Lisäksi hihnoja ja kelloja on kahdessa eri koossa: 16mm sekä 18mm, eli lisähihnaa ostaessa muista tsekata että hihna on sopiva kelloon. 

Pidän kelloa joka päivä kädessä, ja nykyään jos se unohtuu yhtenäkin päivänä, huomaan tuijottelevani tyhjää vasenta rannetta. Luultavasti tulen kiintymään näihin yksilöihin niin kovasti, että ne eivät lähde ranteestani kulumallakaan... Erityiseksi suosikikseni nousi tuo mustalla taululla varustettu kello ja sen kultainen ranneke! Sen sijaan toinen kello, hopeisella reunuksella on arkisempi ja klassisen tyylikäs hillitympien asujen kanssa!





* yhteistyössä CLUSE 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika