Slider

9 päivää lähtöön...

12/04/2016


Vajaa pari viikkoa, ja sitten on taas nokka kohti jenkkilää. Tällä kertaa suuntana on Texas,Tennessee ja Louisiana! Tässä kuunnellessa amerikkalaisia joululauluja aloin fiilistellä viime vuoden matkaa, ja kaikkea sitä joulutunnelmaa minkä tuo maa ympärilleen rakentaa. Tässä muutamia kuvia viime vuoden neljän viikon joulureissulta, jolloin kohteena olivat New York, New Orleans sekä Florida. 


Sitä jaksaa paremmin kun on mitä odottaa - vielä 9 päivää!












4 kommenttia:

  1. Anonyymi12/05/2016

    Upeita kuvia! Ihanaa matkaa, on varmasti mahtavaa viettää joulua kaukomailla, mäkin tahtoisin lähteä joskus jouluna pois täältä pimeästä ja kylmästä. Nauti täysin siemauksin reissustasi ja teethän sitten postauksen matkastasi? Hauskaa joulua ja ihanaa matkaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ano! :) Teen toki postauksia ja toivottavasti saan myös videomateriaalia, jotta voisin tehdä samanlaisen koostevideon kuin viime vuonna :)

      Poista
  2. Anonyymi12/07/2016

    Otatko matkaan valmiita asukokonaisuuksia, eli suunnitteletko ne etukäteen? Mitä ajattelit ottaa mukaan? =)) olisi ihana kuulla!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ota lähes mitään mukaan, vaan ostan kaiken paikanpäältä :) Mitä vähemmän ottaa mukaan, sitä enemmän voi tuoda takaisin. Eli siis ehkä kahdet farkut, yökkärin, hygieniatarvikkeet ja muutaman paidan. :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika