Slider

SAN ANTONIO, TEXAS

12/31/2016



Jouluaatto sekä joulupäivä ovat jo kaukana takanapäin, mutta loma jatkuu! Täällä joulu ei oikeastaan eronnut muista lomapäivistä mitenkään sen ihmeemmin, jouluaattona kävimme shoppailemassa outlet alueella ja söimme amerikkalaiseen tyyliin jouluaterian Johnny Rocket's dinerissa. Tilasin vegaaniburgerin, ja täytyy sanoa että pääsee elämäni parhaiden hampurilaisten joukkoon. Klassinen amerikkalaisen dinerin sisustus jukebokseineen loi myös hauskaa tunnelmaa. 

San Antonio on Texasin toiseksi asutetuin kaupunki, joka tunnetaan pääosin amerikkalaisten turistikohteena. Täällä olikin kova tungos joka paikassa nyt joulun aikaan, kun jenkit itsekin tulivat tänne perheineen juhlimaan. Kaupungin suurin kuuluisuus on riverwalk, joka tarkoittaa kaunista jokea joka kulkee koko kaupungin läpi. Joen varrella on ravintoloita, kauppoja ja valaistusta. Joessa kulkee vesitaksi, jolla näkee mukavasti koko kaupungin läpileikkauksen. 

Koko kaupunki oli koristeltu todella kauniiksi, ja jouluvaloja olikin joka puolella. Omaksi suosikikseni nousi Travis Parkin jouluvalot (kuva alla), joita oli ripustettu överimäärä puiston puihin. Myös riverwalkin puut oli koristeltu värikkäin jouluvaloin, mutta niistä en pimeällä ottanut kuvaa. Päivänvalossa riverwalkin kauneutta voi olla vaikea ymmärtää, mutta ympäristö on todella idyllinen. Tämä kaunis miljöö yhdistettynä +27 asteen lämpötiloihin teki muutaman päivän visiitistä tässä kaupungissa lähes täydellisen.












2 kommenttia:

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika