Slider

Banaaniletut- upgraded version

3/01/2014




Sain kotiini postissa Fastilta reseptivihkosen erilaisiin proteiinileivonnaisiin. Voit itsellesikin tilata sen tästä!
Aloin sitä sitten selailemaan ja bongasin reseptin nimeltä banaani-toffeeletut. Tsekkasin nopsasti löytyykö kaikki ainekset kaapista ja kyllä, niitähän oli! Ei muuta kuin kokeilemaan, sillä perinteisiin banaanilettuihinkin olen täysin rakastunut. Helppoa, terveellistä ja proteiinipitoista. Tässä reseptissä mukaan lisättiin vielä rasvatonta, maustamatonta maitorahkaa sekä toffeenmakuista Fast Pudding-jauhetta. (Varmasti kuitenkin esim. valkosuklaan tms. makuinenkin jauhe käy todella hyvin!) Itse ajattelin seuraavaksi kokeilla mustikkalettuja lisäämällä mustikka-vanilja proteiinijauhetta sekä tuoreita mustikoita. Nam! 


Banaani-toffee proteiiniletut:

Kananmunia 2 kpl
Kypsää banaania 125g
Rasvatonta maitorahkaa 100g
Fast Pudding toffee 25g
Ripaus suolaa
(Itse jätän toisesta kananmunasta keltuaisen laittamatta.)


Muussaa kypsä banaani ja sekoita joukkoon muut aineet. Hauduta pannulla pienessä määrässä esim. kookosrasvaa. Halutessasi voit lisätä lettuihin paistovaiheessa vaikkapa omenasiivuja tai mustikoita. Valmiiden lettujen päälle voi lisätä esimerkiksi kanelia, hunajaa tai pähkinärouhetta.

Ravintoarvot (koko taikina):
- Hiilihydraatteja 24g
- Rasvaa 22g
- Proteiinia 60g
- Kcal: 533

2 kommenttia:

  1. Anonyymi3/02/2014

    Moikka! :) osaisitko neuvoa mikä auttaisi pyörtymisentunteeseen esim. rankoilla ryhmäliikuntatunneilla? Onko sulla tullut vastaan asiakkaita tämän kanssa tai varmaan sustakin joskus tuntunut että nyt ei jaksa ja meinaa jopa pyörtyä? Olen itse meinannut pyörtyä melko monta kertaa kun verensokeri ja varsinkin hemoglobiini oli liian alhainen (anemia) ja siitä on jäänyt sellanen pelko pyörtymisestä ja liian rankasta treenaamisesta, enkä haluaisi hidastaa menoa ryhmäliikuntatunneilla saatikka poistua kesken... kiitos jo etukäteen ja kiitos ihanasta blogista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      En tiedä oonko oikea ihminen vastaamaan tähän kysymykseen, koska minkäänlaista biologista perustaa noihin juttuihin en osaa perustella. :) Suosittelisin siis kysäisemään esim. lääkäriltä seuraavan kerran kun siellä käyt!

      Mulla ei ole tullut vastaan pyörtymisen tunteen kanssa painiskelevia, mutta mutu-tuntumalta voisin sanoa, että ongelma saattaisi johtua esimerkiksi asentohuimauksesta tai hapenpuutteesta. Hengitätkö kunnolla? Menetkö liian kovilla sykkeillä?
      Kokeile kiinnittää ensin vaikka noihin huomiota ja jos olo ei parane, käväise liikuntalääkärin puheilla. :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika