Slider

More Newbies

3/07/2014





Eilen oli tarkoitus käydä Sellossa ainoastaan syömässä ja hakemassa Ginasta pari uutta meikkikynää. Noh, eihän se taas mennyt ihan niinkuin strömsössä, ja mukaan taisikin lähteä juttuja melkein parilla sadalla..ups. Mutta en mä yleensä tällainen shopaholic ole. Nyt vaan on löytynyt paljon kaikkea ihanaa, ja kerran kun taloudellisesti en kovin tiukilla ole, päätin että nyt mennään tunteella. Mukaan tarttui kaikenlaista kivaa ja tarpeellista. Lisäksi löysin toisen vaihtoehdon yo-mekokseni, joka oli niin ihana että se oli pakko ottaa mukaan. (Joku saattoikin eilen sen jo instagramista bongata.) Nyt dilemma onkin, että mulla on kaksi ihanaa ja niin erityyppistä mekkoa joiden väliltä en osaa valita. Onneksi on vielä aikaa päättää. First world problems.. :D 

Mutta anyways, tässä muutamia kivoja juttuja joita mulla tarttui eilen mukaani. Vielä olisi etsinnässä joku täydellinen baarilaukku, yhden ehdokkaan Mangosta jo löysinkin.. Sitten taitaa olla taas hetkeksi aikaa ostelut mun kohdaltani osteltu! :D Mitäs pidätte? :)



Paita Mango 24,99
Neuletakki Mango 29,95
 Farkut Gina Tricot 49,95
 Mekko Mango 39,95
Mekko Nelly (Oneness) 79,95

6 kommenttia:

  1. Vitsit, miten kivoja vaatteita ootkaan löytänyt! :) Mullekin tuli hirveä halu lähteä shoppailemaan ja varsinkin tuo Mangon neuletakki jäi nyt kyllä kummittelemaan mieleen... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Mäkin ensin kävelin vaan sen ohi, mutta oli pakko kääntyä takaisin ja hakea se omaksi :D Aivan ihanan mukava päällä!

      Poista
  2. Molemmat mekot on kyllä omalla tavallaan superihania. Onneks toukokuun loppuun on vielä aikaa päättää! Pistät sitten toisen niistä sen hetkisen fiiliksen mukaan. Itse ratkaisin saman ongelman aikanaan sillä, että "kotijuhlissa" oli valkoinen mekko ja iltamenoissa musta :) Voi ei, tollasen villatakin mäkin voisin "tarvita" mangosta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, ne on niin erilaisia ja nyt mulla onkin tässä ongelmana että kumpi on enemmän mun tyylinen ja sopii tohon juhlaan :D Kummasakin on puolensa! Tota mäkin ajattelin, että kompromissina voisi tehdä niin että laittaa koululle toisen ja kotiin vaihtaa sitten toisen :)

      Poista
  3. Anonyymi3/10/2014

    Oi vitsit kun toi Mangon musta mekko vaikuttaa klassisen täydelliseltä! Pitääpä käydä itsekin kokeilemassa..:). Myös neuletakki ja farkut olivat hyvä ostos!

    Ja mua jäi jotenkin hämmentämään, kun en ole koskaan tajunnut huoneesi seinän olevan sininen! Aina noissa peilinkautta otetuissa kuvissa näkyy vaan nuo valkoiset lipastot ja seinä (enkä ole koskaan tajunnut kiinnittää huomiota peilin ympärillä näkyvään siniseen..). Hauska ja piristävä!

    - Kipsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan ihana! Niin minua, yksinkertainen ja simppeli sekä samalla ajaton. :) Hintakaan ei ole hullumpi!

      Ja kiitos! :) Halusin vähän jotain erilaista, ettei ihan täysin valkoista joka olisi ollut ehkä vähän liian tylsä. Musta olisi pienentänyt tilaa, mutta sininen taas rauhoittaa.. :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika