Slider

A-Derma

3/16/2014



Pääsin viime kuussa mukaan mielenkiintoiseen kampanjaan, jossa sain testata itselleni täysin tuntemattomia A-Derman tuotteita. Olen nyt testannut tuotteita kolmen viikon ajan, ja pitänyt kirjaa siitä millaisia muutoksia olen ihoni kunnossa huomannut testijakson aikana. Ajattelin jakaa niitä hieman myös teidän kanssanne. Tuotteet ovat saatavilla apteekeista!

Sain siis testattavakseni A-Derman exomega emollient creamin sekä exomega cleansing oilin. Cream on kuivalle ja hyvin kuivalle iholle tarkoitettu voide, joka on täysin steriili eikä sisällä hajusteita tai parabeeneja. Cleansing oil taas on suihkussa käytettävä puhdistusöljy, joka ei jätä ihon pintaa kuivaksi. Tämä tuote oli minulle täysin uusi, mutta positiivinen kokemus. Vaikuttavana aineena toimii Rhealba-kauran versouute, joka rauhoittaa ihoa ja vähentää ihoärsytystä. Lisäksi mukana on omega 6-rasvahappoja ja B3-vitamiinia.



Paljon liikkuvana ja siitä johtuen myös paljon peseytyvänä ihoni kuivuu helposti ja erityisesti talvisin on atooppiseen taipuvainen. Tätä voidetta ja öljyä käyttäessäni pysyi iho uskomattoman hyvässä kunnossa. Huomasin, että heti jos jätin yhtenä-kahtena iltana rasvaa laittamatta, hilseili ihon pinta eikä se näyttänyt yhtä terveeltä. Oma kokemukseni oli siis, että tuote sopi iholleni täydellisesti.

Rasva saattaa kesäisin olla hieman liian tujua minulle, mutta erityisesti näin talvisaikaan se sopii siis vaikka ei olisikaan erittäin kuiva tai atooppinen iho. Käytin tätä myös kasvojen kuiviin kohtiin ja käsivoiteena, sillä rasva imeytyi todella nopeasti. Ja jos ns. tavallisten rasvojen vahvat hajusteet ärsyttävät nenää tai ihoa, kannattaa kokeilla tätä, ehdottomasti. Voin täysin taata, ettet tule pettymään.



Jos jotain kysyttävää on, niin kysykäähän ihmeessä. :) Tuoteperhe löytyy siis vain apteekeista!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi3/16/2014

    Ei nyt liity tähän postaukseen, mutta ku sulla on ne Nike Free 5.0 kengät niin onko ne hyvät salillakin? Ootko kyykänny niillä? Ja tota onks sulla jalassa sellanen kaari vai ootko "lättäjalka"? Siis tottakai aion sovittaa kengät ennen mahdollista ostoa mut kysyinpähän vaan :)

    Mulla omat salikengät on jotkut sisäpelikengät vuosien takaa, ne on niin tukevat että niillä on kyl hyvä kyykätä yms raskaampaa mut alkulämpät on yhtä tuskaa ku ne ei taivu mihinkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimivat salilla ja juoksumatolla :) Mulla on aika lättäjalka ja toi leveä lesti sopii mun jaloilleni. Ja todella taipuvat kengät on, siihenhän se nimi freekin viittaa! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika