Slider

Täydellinen tuplapäivä

9/05/2012

Meillä alkoi syksyn ryhmäliikuntakalenterit maanantaina, ja tosiaan tästä lähtien tiistai on aivan mahti päivä! Ensin mulla on 17.30 alkaen mun oma spinu cardio, ja sitten on pari tuntia taukoa ja 20.10 alkaa bodyjam. Ikinä aikaisemmin ei ole ollut tällaista päivää, että ehtisin välissä käydä hyvin kotona suihkussa, syödä vähän jotain ja "palautua" hetken. Siitä sitten pääsee vielä iltadiskoon!
Meillä ei ole tuota iltajamia ollut tällä lemppari jamiohjaajallani nyt vuoteen ollenkaan, ja en varmasti ole ainut kuka hyppii ilosta sen ilmestyttyä takaisin kalenteriin. Ihanien ihmisten seura, pimeys jolloin värivalot hohtaa, musa kovalla ja se jamifiilis- ei voi paremmin tiistai-iltaansa viettää. Varsinkin tuo eilisillan jami oli yksi tähänastisen jamitteluni parhaista ikinä, koko se tunnelma ja ympärillä olevien jumppakavereiden energia! Puhuttiinkin tunnin jälkeen yhden salikaverini kanssa, että tuota jamia ei tästälähtien jätetä koskaan väliin, ja yksikään työvuoro ei sen päälle tule! :D
Ja tosiaan oma tunti siihen alkuun pohjalle, siellä tulee vedettyä myös täysillä joten tuo parin tunnin tauko välissä on oikein hyvä. Yleensä tuplatunnit on aina tullut vedettyä suoraan putkeen.

Muita muutoksia kalenterissa on esim. entisen pump-combat yhdistelmän hajautuminen kahdelle päivälle. Suosittu perjantaipumppi on edelleen paikallaan ja maanantain SH'BAM sekä PowerRace. Nekin tulee varmasti vedettyä. Tuo oman tuntini ajankohta tuossa tiistailla ei olisi kyllä voinut olla yhtään parempi, sillä ehdin siihen koulusta hyvin ja mikään lempparitunti muilta ohjaajiltakaan ei jää välistä, jee!

Tämän viikon loppupuolen päivinä tosiaan on LM koulutukset, ja luultavasti kaikki true fanit tietääkin tulevat tracklistit jo etukäteen. Niistä pääsen kirjoittamaan sitten ensviikolla kun ohjelmat meidän salille ilmestyy. Nyt mennään vielä miksauksilla- tosiaan en valita niistäkään, koska sen 2 viikkoa meni miksaukset multa ohi sairastellessa.

Eipä mulla mitään sen kummempaa ollut tälläkertaa, halusin vaan vähän taas fiilistellä tota jumppakalenteria, joka kyllä muuttui mun mielestä ihan hyvään suuntaan :)  Miten teillä muilla meni syksyn kalenterit?

Iihanaa treeniviikkoa kaikille! :)

BJ61 tunnelmia. 0.39 kohdassa kylmät väreet taattu.. ;)

7 kommenttia:

  1. Kuulostaa huipulta!

    Mulla omat jumpat painottuu loppuviikolle, eli nyt pitäis olla aikaa että itsekin pääsee asiakkaana treenaan ja salillekin vielä :) Esim sunnuntaikin on kiva päivä, kun 15:00 on piloxing ja siitä pian oma spinn+core. Ja jos sattuu ettei piloxing nappaa niin ehdin kätevästi suihkun kautta polkea toiselle salille eli WSC:lle combattiin! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, se on kyllä hyvä että pääsee muidenkin ohjaajien tunneille. Useinhan sitä sanotaan että se kehittää jo paljon kun pääsee ottamaan "vaikutteita" muidenkin ohjaajien tunneilta. Meillä sunnuntaille tuli myös uusi aamupumppi, jossa on vaihtuva ohjaaja. Ennen sunnuntailla ei ole oikein ollut mitään. Tykkään!

      Poista
    2. Kuulostaa kyl kivalta tuo et vaihtuu! :)

      Poista
  2. En malta odottaa tota uutta jamia <3<3<3

    VastaaPoista
  3. Kohta mennään! ;)

    VastaaPoista
  4. Kommentoin nyt näköjään vähän vanhaan postaukseen, mutta.. ;) Mullakin alkaa vähän edes selkiytyä syksyn treenisuunnitelmat, onneks. Tarvin suunnitelmia :D

    Ootko muuten käyny testaas uudelleen sitä attackia, kun joskus puhuit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa en :D Oon käynyt tasan kerran, sillon kun se meille tuli salille ja siitä pidettiin se ihan ensimmäinen tunti asiakkaille. Ihan mukavalta se vaikutti, mutta sitä ei oikeastaan ole kuin kerran viikossa vähän hassuihin aikoihin, eikä se muutenkaan ole niin meidän salilla lyönyt läpi niinkuin muut LM:it. Täytyy kyllä taas mennä joku kerta kun vain saisin aikaiseksi! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika