Slider

Midnight Run Helsinki 2012

9/02/2012

Eilen se sitten juostiin ja pikku takaiskuista huolimatta oikein mahtava tapahtuma taas kerran!

Koko eilisen päivän mietin mielessäni, että voi herranjumala mikä keli, hulluhan mä olen kun tonne lähden juoksemaan.. Mutta koska suomalainen olen, en todellakaan anna periksi ja sinnehän sitä lähdettiin. Bongasin kaverini tuomiokirkon katoksen alta oranssi muovipussi päältä, ja itsellänihän oli oikein tyylikäs kertakäyttösadetakki :D Vettä tuli vaakatasossa ja alhaalta ylöspäin, mutta ei annettu sen latistaa fiilistä. Jo lähtöä odotellessa lenkkarit oli täynnä vettä, mutta fiilis täysi kymppi.

Kun lähtö meille sitten pamahti 21.24.01, niin sade lakkasi ensimmäisen kilometrin kohdalla kokonaan kuin tilauksesta! Sadetakit roskiin ja hölkkäilemään naamiaisasujen sekaan vaan. Muutamia mainitakseni, mukana oli taas esim. 80-luvun aerobiccareita, smurffeja, banaani.. Naamiaisluokan palkintojenjakoa en päässyt näkemään mutta netistä ne luultavasti vielä bongaa.

Tsemppi matkan varrella olevilta oli taas huipussaan huonosta ilmasta huolimatta, ja ryhmähenki pisti jatkamaan. Parin viikon sairasteluista ja kesän huikeista kolmesta (:D) juoksulenkistä huolimatta koko matkan pystyin hölkkäilemään ja olen tyytyväinen siihen, että pääsin taas kunniakkaasti maaliin asti. Aikatavoitteesta luovuin jo ennen juoksuun lähtöä, ja päätettiin vain nauttia fiiliksestä. Aika oli viimevuotista kahdeksan minuuttia hitaampi, mutta olen silti tyytyväinen, koska en lähtenyt veren maku suussa kilpailemaan. (Paitsi loppukiri viimeisen kilometrin aikana, kun syke oli 216 ja meinasi siinä sitten maaliin pyörtyä..heh)

Tosiaan siis, ilmasta huolimatta aivan ihana tapahtuma taas kerran, ei mitään huonoa sanottavaa. Ensivuonna menossa mukana ja toivottavasti mahdollisimman moni teistäkin on! :)


rain is just a state of mind.. ;)



14 kommenttia:

  1. kuinka pitkä matka oli kyseessä ja mikä sun aika oli? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kymppi, ja aika 1.21, 8 min hitaampi kuin viimevuonna

      Poista
    2. Anonyymi9/04/2012

      Kuvittelin, että sun aika ois jotain reilusti alle tunnin.. Ei toikaan huono oo, sun treenitaustas ja treenitunnit huomioiden olin ihan varma, että juokset sen johonkin 50-55 minuuttiin :D
      Vois itsekin osallistua tohon vaikka ens vuonna, vaikuttaa niin mukavalta tapahtumalta. Tosin ilman sadetta mielellään :D

      Poista
    3. En harrasta juoksua joten ite oon tyytyväinen. Juoksen sen muutaman lenkin vuodessa että selviin tosta tapahtumasta, joka on ainut syy miksi juoksen :)

      Poista
  2. Hei, oltiin samassa lähtöryhmässä :) Oli kyllä oikeasti kivaa, vaikka ilma oli mitä oli. Tuskin malttaa odottaa ensivuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, satuitko näkemään meitä? :) Oltiin siinä 4a kyltin alla aivan ensimmäisinä.

      Poista
  3. Tuo HMR oli jossain vaiheessa itsellänikin suunnitelmissa, mutta suunnitelmat sitten kariutuivat. Eilen illalla kun Kymppiuutisissa näytettiin pätkää sieltä ja näin mikä sade siellä piiskaa, niin en tiennyt olisiko pitänyt olla iloinen vai surullinen kun en tapahtumaan päässytkään :D Keli ei tosiaan ollut mikään houkuttelevin, mutta ehkäpä siinä olisi taas saanut ylitettyä itsensä tollaisissa olosuhteissa juostessa.

    Hyvä, että tapahtumasta jäi kuitenkin positiiviset fiilikset, ja että sadekin lakkasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän lähtö oli 21.24, ja siihen aikaan sade lakkasi kokonaan- rukouksiimme vastattiin! :D Kyllä mulla tuli siinä sellanen suomalainen sisu-fiilis kun ajettiin paikalle että perhana mähän juoksen sen enkä luovuta. Hyvät fiilikset tosiaan ja tuu säkin ensvuonna mukaan! :)

      Poista
  4. Kiva että sisulla menitte kuitenkin juoksemaan, meitsi olis varmaan skipannu suosiosta.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se aika lähellä etten skipannut itsekin, mutta onneksi taas lähettiin! Sade kun lakkasi heti lähdössä :D

      Poista
  5. Sää parani justiinsa ko meikä lähti sun jälkeisessä ryhmässä:) Makia meininki ja oli kiva juosta, en oo vaan eläessäni paljoakaan juossut:D Mut maaliin pääsin kohtuuajassa niin mikäs sen parempaa:)) Jee:)!

    VastaaPoista
  6. Oon niin ylpee ku juoksitte ton kunnialla ottaen huomioon noi säälliset puitteet. :D! hyvä te<3

    VastaaPoista
  7. Anonyymi9/05/2012

    Sulla on tosi kiva blogi mutta en nyt mitenkään halua negatiivisesti ilmasta tätä mutta jos ulkoasu ois erilainen ja laittaisit postauksia sun muustakin arjesta esim kavereiden kaa oleilusta ja enemmän kuvia ois kiva nii blogistakin tulis heti monipuolisempi ja kiinnostavampi! :) jään lukijaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aihe on tämä, ja näissä ulkoasuissa sekä teemoissa pysyy myös tulevaisuudessa. Ne, keitä kyseinen aihe kiinnostaa lukevat tätä blogia, ja ne jotka hakevat normaalia lifestyleblogia voivat sitten lukea niitä. Erilaisia blogeja tarvitaan ja mun teemani on nyt tällanen. :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika