Slider

BJ 62

9/19/2012

Nyt on päästy testaamaan uutta jamia sitten jo pariinkin otteeseen!
Ihan kivaa settiähän se on taas kerran. Ysikytluvun teemalla LM kai tämän ohjelman kanssa menee, mutta onneksi mukana on myös muuta, sillä mä en esimerkiksi kauheesti siitä 90-luvun hiphopista välitä, jota alkuosa on. Alkulämppä on taas tosi hyvä ja energisellä sekä voimakkaalla biisillä jami saa lupaavan alun (dubsteptyylistä, tykkään!) Toka lämppä on myös vähän erilainen kuin mitä hetkeen on ollut, ja tykkään kyllä siitäkin. En osaa selittää miks, mutta siinä saa ittensä tuntemaan ihan tanssijaksi :D

Ensimmäinen pidempi koreo ennen palauttelua on ihan mukava. Etenkin tykkään "Calling"- kappaleesta, ja mukana olevista twistauksista ja Michael Jackson- muuvista. Tästä saa kyllä sarjan opittuaan tehot irti!

Toka koreo on ihana! Ainakin meidän ohjaaja osaa vetää niin täysillä, ja saa koko salin energian kohoamaan huippuunsa. Tässä on hieman haastettakin, esimerkiksi ns."tynnyrihypyt", jotka tehdään takakautta. Ne on makeen näkösisiä useiden kymmenten ihmisten hypätessä samaan aikaan!  Kokonaisuudessaan tämä sarja on musta monipuolinen ja omaa sellasen klubifiiliksen kyllä. Viimeisenä biisinä aivan mahtava versio Madonnan Give Me All Your Lovinista, joka pistää antamaan kaikkensa.

Niinkun yleensä aina, on tässäkin jamissa taas hyvät kappaleet. En edes muista, milloin jamista olisi voinut sanoa, et ompas huonot biisit. Klubimusa toimii aina! Menkää siis ihmeessä testailemaan tämäkin. Luultavasti jamista tykkääville tää on sellasta perussettiä, mitä jaksaa mennä ainakin sen pari kuukautta.

Mites muut, ootteko jo käyneet kokeilemassa?

BJ- demo asiakkaille 9/2011

2 kommenttia:

  1. On testattu hyväksi!
    Keskikroppa saa varsinkin kunnolla kyytiä kun tekee liikkeet kunnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, keskikroppa on kyllä tiukilla varsinkin siinä MJ liikkeessä. Niinkun Tiinakin sillon totes, että vatsalihakset saa täysillä tehdessä kunnon reenin myös:D

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika