Slider

BP 83 testauksessa

9/09/2012

Meidän salin jumppakalenteriin on lisätty sunnuntai aamuille vaihtuvan ohjaajan bodypump, joka on aivan huippu juttu. Sunnuntailla ei yleensä aikaisemmin ole ollut mitään, mikä mua olisi kiinnostanut. Siksi se onkin yleensä ollut joko sali- tai lepopäivä.
Mutta tosiaan- tänään testaukseen pääsi ensimmäistä kertaa BP83 kappaleet 1-8. Ensiviikolla sitten tulee loputkin kaksi. (Ja tähän väliin sen verran, että combatista uutta tulee keskiviikkona 5-6 biisiä). Aattelin nyt vähän kirjotella ensifiiliksiä, ja kertokaahan te muutkin että mitä mieltä ite olette tästä setistä!
Mun mielestä kokonaisuutena tätä ohjelmaa kuvaa "ihan ok". Ei mitään sen suurempaa uutta, mutta ei nyt mikään kovin huonokaan. Eli aika tasapaksua, varmaa settiä. Rankkuustasoltaan vastaa aika lailla edellistä ohjelmaa.

T1: Erikoinen kappale, kestää tottua. Liikkeet ja kaava samanlainen kuin edellisessä, eli vähän sekavammalla lämppäkaavalla mennään. Yllättävän paljon pystypunnerruksia, ainakin musta tuntui (?) Kyllä tätä silti jaksaa tehdä.
T2: Petyin. Sama kappale on ollut jo kerran aikaisemminkin pumpin kyykyissä, eikö nyt käyttämättömiäkin kappaleita maailmasta löytyisi?! Koreo jäi myös vähän laimeaksi, eikä siitä tarttunut mitään sen kummempaa mieleen.
T3: Hyvä kappale rinnassa, ja tehokkaan tuntuinen. Tykkään, kun tehdään taas koko kappale tangon kanssa, eikä tule sen kummempia kikkailuja tai vaihteluja. (Viimeohjelman painopunnerruksille en lämmenyt yhtään..)
T4: Selässä Adelen kappale toimi yllättävän hyvin. Tempo on aika nopea, varsinkin tuon edellisen rauhallisen selkäkappaleen jälkeen. Ei ehkä yhtä mahti kuin edellinen, mutta ei huonokaan. Tää taitaa olla just sitä "ihan okoota".
T5: Oih tää on hyvä! <3 Kappaletta kuuntelin kesällä aivan hulluna, ja se todellakin toimii myös tässä. Pitkästä aikaa pääsee taas tekemään ojentajaa tangolla, ja yhdistelmä tangon kanssa on oikeen kiva. Loppuun paljon vientejä levypainon kanssa. Tuntuu!
T6: Lyhyt ja ytimekäs haukkakappale taas. Tähän voi pistää enemmän painoa kuin edelliseen. Ei mitään uutta, hyvä kappale hauikseen ja saa kyllä tekemään täysillä. Yhdessä kohtaa taas hitaat eli painoja lisätessä siinä on hyvä kohta pitää pieni tauko jos tarve vaatii :)
T7: Askelkyykky jäi kappaleeltaan vähän mitäänsanomattomaksi..? Edellisen tykkikappaleen jälkeen on kyllä vaikea iskeä samanlaista perään. Koreo _täysin_ sama edelliseen, kuulemma toistojen määrätkin ovat identtisiä. Tangolla tehdään ja siihen lisäksi kivat askelkyykkyhypyt. Onneksi ne on taas mukana!
T8: Ehdottomasti mun tämän ohjelman lempparikappale (ja niin myös ohjaajan)! Biisi toimii paremmin salilla kuin kotoa kuunneltuna. Tiukka setti, varsinkin punnerrukset oli aikamoista tuskaa ;) Pitkästä aikaa mukana myös Mac Rase!

Sellasta tällä kertaa. Tosiaan miten muut, ootteko jo päässeet kokeilemaan ja mitä mieltä olette? 

(..ja tosiaan koko soittolista löytyy tästä postauksesta!)

14 kommenttia:

  1. Les Millsin ohjeistushan on nyt että lisäisi painoja edelliseen ohjelmaan nähden. Itse en voi kyllä täysin vielä yhtä tuohon, mutta voi olla että äskettäinen revähdys-tauko vaikuttaa asiaan, kun ei oo paljoa lihaskuntoa päässyt tekemään.

    Itse kyllä kokonaisuutena pidän tästä ohjelmasta :) Paitsi kyykkybiisi on kyllä laimeuden laimeus! En tykännyt edellisen ohjelmankaan kyykyistä. Ehkä sen kestää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niinhän niissä julisteissakin taitaa olla iskulauseena :) Mullakin kyllä menee painojen lisäykset sitten omien fiilisten mukaan, enkä tosiaan pumpissa jaksakaan olla niin tavoitteellinen kun salin puolella :D Pumppi on enemmän vaan sitä kivaa fiilistelyä!
      Mä en jotenkin oikeen syty tälle ohjelmalle.. Mutta kuulemma combat on aivan täydellinen, joten toivottavasti se vähän tasoittaisi kokonaisuutta ;)

      Poista
  2. Kyllä tää uusi ohjelma on varmaan käytävä testaamassa kunhan se salillemme tulee, vaikka pump on nyt tosiaan muuten pois treeniohjelmasta :) Pitää päästä edes kerran fiilistelemään tää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä käydä kokeilemassa! :)

      Poista
  3. Anonyymi9/10/2012

    Hei! Tosi inspiroiva ja pirteä blogi sulla :) tekstiä on vähän vaikea lukea sillä fontti on turhan pieni :-/
    -aikku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ctrl ja + niin saat ruutua suuremmaksi :)

      Poista
  4. Anonyymi9/10/2012

    Ai siis onko askelkyykyt nyt samanlainen kuin edellinen (tasahyppyjä jne) vai mitä tarkoitat noilla askelkyykkyhypyillä? :)
    Meillä ei vielä ole vaihtunut ohjelmat, tai en tiedä, olen juuri vaihtanut salia ja maata. :D Mutta ehkä pian!

    flickan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kappale on muutamaa yksityiskohtaa lukuunottamatta identtinen edelliseen :)

      Poista
  5. Tää vaikuttaa mielenkiintoselta ja kivalta blogilta ! Rupeenpa seuraamaan (:

    VastaaPoista
  6. Anonyymi9/10/2012

    tää ei nyt liity yhtää toho postauksee mut venytkö hyvin ? tai saatko spagaatin ? tai jos muute vaa tiiät mite kannattais venytellä et sais spagaatin ja muutenki haluisin potkuja korkeemmaks combatis ;) olis kiva jos sul ois jotai ideaa liikkeist ja lähinnä niiden kestoist :) esim. treenin jälkee mite pitää venytellä ja sit muutama tunti treenin jälkee :)

    sul on mahtava blogi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä saan spagaatit :) Kannattaa venyttää laajasti alakroppaa, esim. lonkankoukistajat takareidet pakarat sisäreidet jne.. Googlettamalla löytää hyvin kuvallisia ohjeita :)

      Poista
  7. Ihan ok kuvaa kyllä hyvin tätä uutta ohjelmaa :D ei mun mielestä mikään ihmeellinen. Ojentaja tangolla on jees (: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, aika sellasta tasapaksua, ei mitään huonoa muttei superiakaan. Kyllä tätä silti tekee :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika