Slider

HEINÄKUUN KAUNEUSSUOSIKIT

8/02/2019

*Sisältää affiliate-linkkejä

Heinäkuun helteissä kauneustuotteita ja erityisesti meikkejä tuli käytettyä vähän, mutta niitä muutamia tuotteita sitten senkin edestä! Ajattelinkin, että pitkästä aikaa voisi olla kiva toteuttaa kuukauden suosikit, koska heinäkuun suosikit nousivat niin selvästi esiin. Mukana on sekä kosmetiikkaa että asusteita – mennäänpä siis suoraan tuotteiden pariin!



VITA LIBERATA BEAUTY BLUR SUNLESS GLOW: LATTE*. Ihoa heleyttävä ja kevyesti itseruskettava voide kasvoille, joka sekä kosteuttaa että tasoittaa ihon väriä. Tuotetta voidaan käyttää sellaisenaan tai sekoittaa meikkivoiteeseen/kosteusvoiteeseen tuomaan kevyempää hehkua. Tuotteen kannattaa antaa olla iholla ainakin 6-8 tuntia, jotta päivetys ehtii kehittyä. Olen käyttänyt tätä sekoitettuna päivävoiteeseen, jolloin se tuo kevyttä ja asteittaista päivetystä kasvoille. Tuote saatu PR-lahjana.

VITA LIBERATA ILLUMINAZE HIGHLY ACTIVE COMPLEXION VEIL: LIGHT*. Tuote heleyttää, hoitaa, kosteuttaa, rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa samalla kevyesti sävyttäen. Hajoavat pigmenttirakeet antavat iholle virheettömän lopputuloksen. Sulautuu täydellisesti myös ruskettuneeseen ihoon korostaen ja tasoittaen ihon sävyä. Käytetään kosteusvoiteen ja seerumin päälle kevyen meikkivoiteen tapaan – täydellinen pelastus hellesäähän sekä kiireiseen aamuun. En ole aikaisemmin edes tiennyt, että Vita Liberata tekee myös muita kauneustuotteita kuin itseruskettavia. Erityisesti tämä tuote olikin todella positiivinen yllätys! Tuote saatu PR-lahjana.



ESSIE NAIL POLISH: ROMPER ROOM*Essien kynsilakat ovat tunnettuja ammattimaisesta laadusta sekä pitkäkestoisesta koostumuksestaan. Sävyvalikoima on huiman laaja, josta jokainen löytää varmasti suosikkinsa. Essien lakoissa on leveä sivellin, joka helpottaa tasaista levitystä. Koko heinäkuun ajan omissa kynsissäni oli Essien hieman pinkkiin taittavaa vaaleaa sävyä Romper Room.


LUMENE LUMINOUS SHINE -HUULIKIILTO: PALE HONEY. Huulikiilto, joka sisältää hoitavia pohjoisia raaka-aineita sekä kosteutetun ja täyteläisen lopputuloksen antavia ainesosia. Koostumus levittuu helposti eikä tahmaa päivän aikana. Kiillosta on saatavilla kahdeksaa eri sävyä sekä helmiäisellä että ilman - oma suosikkini on ehdottomasti luonnollisen läpikuultava sävy 1, Pale Honey. Tuote saatu yhteistyössä BetteBoxin kautta.

+ H&M HELMIKORVAKORUT & HELMIKORISTELLUT PINNIT. Sekä helmet että simpukankuoret ovat olleet tänä kesänä todella trendikkäitä niin koruissa kuin muissakin asusteissa. Itse olen käyttänyt lähes koko kesän korvissani näitä kuvissa näkyviä kultaisia, helmikoristeltuja korvarenkaita, jonka lisäksi avonaisiin hiuksiin on ollut helppo lisätä yksityiskohdaksi helmikoristeltu pinni. Pieniä ja helppoja tapoja luoda asuun lisää yksityiskohtia.

PS. Koodilla TBSLAURAANNIKA saat jatkuvasti 22% alennuksen valikoiduista Lookfantasticin tuotteista. Shoppailemaan pääset tästä*!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika