Slider

VIIMEAIKAISIA SISUSTUSOSTOKSIA

8/21/2019

Otsikoin tämän postauksen ensiksi "syksyn sisustusostoksia" mutta tulin lopulta siihen tulokseen, etten halua käyttää syksy-sanaa vielä näin elokuussa! Siispä todetaan näin alkuun vain, että tällä kertaa ajattelin esitellä muutamia viimeaikaisia sisustusostoksiani postauksen muodossa teille. Pyrin hyödyntämään piensisustuksessa paljon kirppislöytöjä ja diy ideoita, mutta satunnaisesti hankin esimerkiksi tuoksukynttilöitä ja sisustustekstiilejä myös H&M Homesta, Ikeasta, Hemtexiltä tai pienemmistä sisustuskaupoista.

Näin kesän loppupuolella innostuin ensimmäistä kertaa poltetun oranssin ja sinapinkeltaisen sävyistä sisustuksessa. Oikeastaan mieltymykseni keltaiseen on ollut olemassa jo reilun vuoden verran, sillä omistan Marimekon Unikko-tyynynpäällisen tuossa sävyssä. Ihastuin vaaleansinisen ja sinapinkeltaisen yhdistelmään heti silloin, kun tämä variaatio julkaistiin. Poiminkin siitä nyt tuon keltaisen sävyn, jota halusin tuoda hieman myös muualle sisustukseen – sohvalle löytyikin tyynynpäällisen lisäksi mm. uusi vohvelikankainen viltti H&M Homesta 25 eurolla. Lisäsin samaan tilaukseen myös sohvapöydälle pienen keltakultaisen kipon, johon esimeriksi suklaakonvehdit tai muut tarjottavat sopii laittaa kauniisti esille.



H&M Homesta ostin taannoin -15% alennuspäivänä myös uuden maljakon, jolle jäi hintaa 17 euroa. Kyseinen maljakko olisi ollut mahdollista saada myös sinapinkeltaisena, mutta ajattelin hailakan beigen/luonnonvalkoisen olevan kuitenkin maljakossa ajattomampi ja helpommin yhdisteltävä väri. Olen pitkään etsinyt sopivaa maljakkoa ikikukille, josta niiden varret ja sidonta eivät näkyisi läpi kuten lasisista maljakoista. Tähän maljakkoon vähän isompikin kukkakimppu istuu täydellisesti.


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika