Slider

BETTEBOX ELOKUU

8/07/2019

* Kaupallisessa yhteistyössä BetteBox, sisältää affiliate-linkkejä

Elokuussa BetteBox* tulikin yllättävän aikaisin haettavaksi postista, joten pääsin jo nyt kirjoittelemaan ajatuksiani tämän kuun tuotteista! Elokuun boksin teemana luvattiin olevan klassikot, joten odotukseni boksilta sisältivät esimerkiksi menneiden vuosien suosikkituotteita tai moneen taipuvia luottotuotteita. Mitä boksista sitten lopulta paljastui?


SWEETY SIGNATURE -LUOMIVÄRISIVELLIN. Uuden suomalaisen Sweety -nimisen kauneusverkkokaupan luomaan meikkisivellinsettiin kuuluu yhteensä kymmenen erilaista sivellintä meikkipohjaan, silmille sekä korostukseen, ja ne vaihtelivat bokseittain. Siveltimien karvat ovat pehmeää synteettistä kuitua, varsi laadukasta muovia ja karvaholkki alumiinia. Siveltimet ovat  myös 100% vegaanisia ja niiden luvataan toimivan ammattilaislaatuisesti. Ovh riippuu siveltimestä, 8.90-19.90/kpl



THE SOLUTION ANTI-WRINKLE -KOLLAGEENIJAUHE. The Solution on korkealaatuinen kollageenijauhe, joka on maultaan täysin neutraali ja sekoittuu helposti mihin tahansa ruokaan tai juomaan. Jauhe auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, tasoittaa juonteita ja ennaltaehkäisee niiden syntymistä koko kehossa. Lisäksi kollageeni auttaa vähentämään selluliittia ja sen muodostumista. Ovh 35.70/70g, Betten testipakkauksessa 5 annospussia.



VICHY DERMABLEND SOS COVER STICK. Peitepuikon todetaan olevan best seller-tuote, jonka vuoksi se on valittu mukaan boksiin. Vichyn puikko on erittäin peittävä ja taskukokoinen pienten sekä vaikeiden ihon epätasaisuuksien peittämiseen. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää myös aurinkosuojakertoimen 25. Miellyttävä levittää kasvoille, sulautuu iholle helposti eikä tuki ihohuokosia. Tuotetta voi käyttää joko yksinään tai yhdessä meikkivoiteen kanssa. Ovh 18/4.5g


CIEN EYELINER PEN -RAJAUSKYNÄ. Pehmeäkärkinen rajauskynä levittyy helposti yhdellä pyyhkäisyllä. Pehmeä koostumus mahdollistaa myös sävyn voimakkuuden muokkaamisen kevyestä rajauksesta vahvempaan. Saatavilla sävyissä Black ja Brown, joista minulle tuli Black. Tuote on valitty Me Naiset -lehden vuoden parhaaksi 2018. Ovh 2.99/kpl


+ REPLAY TANK CUSTOM EdT 1ML

Boksin teemaan viitaten en sanoisi, että tämä boksi sisälti sinänsä klassikoita. Klassikko-teeman ymmärrän eyelinerin kohdalla, joka varmasti juontaa juurensa Hollywood-aikaan ja teemaan. Sen sijaan esimerkiksi kollageenijauhe tai uutuusverkkokaupan meikkisivellin eivät mielestäni oikein sovi luvattuun teemaan. Olisin odottanut klassikko-teemaiselta boksilta eyelinerin lisäksi esimerkiksi punaista huulipunaa, hiuslakkaa tai jonkin monikäyttöisen kampaustuotteen. Muutenkin minun kohdallani tämä boksi oli ehkä hieman pettymys – joskin huomasin Betteläiset-ryhmässä Facebookissa todella monen tilaajan olleen innoissaan ja tyytyväinen juurikin tämän boksin sisältöön. Tässäkin tilanteessa voidaan siis todeta, kuinka kaikkia on lähes mahdotonta miellyttää joka kerta. Joskus boksin sisältö osuu itselle juuri nappiin ja se samainen sisältö voi olla turha taas jollekin toiselle.


Itselleni jää tästä boksista käyttöön meikkisivellin, josta tykkäsin todella paljon. Harjakset tuntuvat pehmeiltä ja laadukkailta, jonka lisäksi tuote on vegaaninen. Lisäksi luultavasti jätän Vichyn peitepuikon ainakin testiin itselleni, vaikka yleensä suosinkin nestemäisiä peiteaineita. Tuote on ainakin saanut hyviä arvosteluja ja swatchasi hyvin, joten annan tälle mahdollisuuden puikkomuodosta huolimatta. Sen sijaan Lidlin eyeliner ei tule minulle käyttöön, koska sain sen kynämuodossa – tuotteesta oli liikkeellä sekä nestemäistä rajausta että kynärajausta ja minä käytän ainoastaan nestemäistä muotoa. Tottakai sain sitten juuri sen, jota en tulisi käyttämään... Lisäksi laitan kiertoon The Solution kollageenijauheen, sillä en itse usko nestemäisen kollageenin voimaan enkä halua käyttää ns. "ylimääräisiä" lisäravinteita, joiden tutkimuksesta tai tehosta en ole täysin varma. Varmasti joku muu voi kuitenkin ilahtua tästä viikon testipaketista ja voikin olla, että lisään sen esimerkiksi johonkin arvontapalkintooni mukaan.

Syyskuun boksin teemaksi luvataan kauniina uuteen syksyyn. Olisikohan mukana silloin ehkä myös värikosmetiikkaa? Jos haluat tilata syyskuun Betten, pääset tekemään sen tästä linkistä*. Tekemällä 6kk määräaikaisen tilauksen, saat tilaukseesi yhden kuukauden kaupan päälle. Lisäksi löysin pari alekoodia tilauksiin: koodilla CUPONKESÄ saat 3kk tilauksesta 15% alennuksen, ja koodilla NOPEA! 5€ kerta-alennuksen tilauksesta.

Tällainen boksi siis elokuussa. Mitä te olitte tuotteista ja kokonaisuudesta mieltä?

Laura

2 kommenttia:

  1. Anonyymi8/08/2019

    Mä tykkäsin tästä boksista tosi paljon! Itse sain puuterisiveltimen; oli valmiiksi ostoslistalla eli täydellinen sattuma. Cover stick tuli myöskin todella tarpeeseen ja parin päivän testauksen perusteella olen tyytyväinen! Kollageenijauheet olivat ehkä hieman outo elementti tässä boksissa ja ihmettelin että miksi tätä tuotetta ei valittu yli 35-vuotiaiden tuotteeksi hiusharjan ja -lakan sijaaan. Reilu parikymppiselle ei ehkä ajankohtaisin tuote. Rajauskynä menee varovaiseen testiin - käytän itse myös nestemäistä eyelineriä mutta annan tälle kynälle mahdollisuuden.

    VastaaPoista
  2. Helena8/27/2019

    Kiitos taas hyvästä esittelystä! Mun mielestä taas koko boksi oli huonoin pitkään aikaan :D Sain taas tuollaisen luomivärisiveltimen, sama tuli jostain edellisestä boksista Cailapilta. Esim. Tuollainen puuterisivellin olisi tehnyt boksista jo tosi paljon paremman. Kollageenijauhe ei myöskään innosta, ja sillä ei ole todistetusti mitään tieteellistä näyttöä tehosta. Rajauskynä oli tylsä valinta, ja mun mielestä tuo Vichyn peitepuikko haisi ihan hirveältä. Pitkästä aikaa taas mietin, kannattaako tilata koko boksia vai vaihtaisiko tuohon LF:n kauneusboksiin! Tulipa nyt valitusta, mutta odotin kyllä ihan erilaisia tuotteita boksista tuon klassikko-mainostamisen perusteella :/

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika