Slider

ELOKUUN KAUNEUSSUOSIKIT

8/26/2019

* Kaupallisessa yhteistyössä Lookfantastic, sisältää affiliate-linkkejä

Elokuu alkaa vedellä viimeisiään, joten onkin aika pureutua kuukauden kauneussuosikkien pariin! Osana Lookfantasticin The Beauty Set -yhteistyötäni olen päässyt testaamaan kuluneen kesän aikana lukuisia meikki- ja kauneustuotteita, joista valikoituikin kaikki elokuun kauneussuosikkini. Mukana on muutama meikkituote sekä ihonhoitotuotteita, jotka ovat olleet käytössä lähes päivittäin. Kaikkiin tuotteisiin ja tarkempiin tietoihin löydät linkin painamalla tuotteen nimeä!


SEPAI EYE SERUM*. Tämän tuotteen esittelin jo aikaisemmin silmänympärysvoiteeseen liittyvässä postauksessa, jonka jälkeen se on jäänyt päivittäiseen käyttöön. Seerumi sisältää mm. C-vitamiinijohdannaista, joka auttaa korjaamaan ja neutraloimaan silmien ympärillä esiintyviä sävyvirheitä. Lisäksi tuote sisältää silmien ihon kirkastajia ja sävyn parantajia. Tämä seerumi päätyi käyttöön etenkin siksi, että kaipasin silmänympärysvoiteelta kirkastavaa vaikutusta.



THE ORDINARY SQUALANE CLEANSER*. Hellävaraisten kasvoputsarien listassa tämä tuote pääsee kärkikahinoihin. En yleensä pidä herkälle iholle suunnitelluista putsareista, jotka ovat maitomaisia ja tuntuvat siltä, etteivät ne puhdista ihoa kunnolla. Monesti käytön jälkeen näenkin iholla vielä jäämiä meikistä ja epäpuhtauksista. Tätä The Ordinaryn hellävaraista putsaria ei kuitenkaan ole turhaan kehuttu, sillä se puhdistaa sekä meikin että ihon meikin alta. Koostumus on aluksi geelimäinen, mutta muuttuu iholle hierottaessa öljyiseksi. Putsari kosteuttaakin ihoa puhdistuksen yhteydessä, eikä jätä kireää tunnetta iholle poishuuhtelemisen jälkeen. Jos kaipaat hellävaraista ja kosteuttavaa putsaria, kannattaa testata tätä – hintakaan kun ei päätä huimaa.

REAL CHEMISTRY LUMINOUS 3 MINUTE PEEL*. Tästä kuorinnasta on tullut ehdoton uusi suosikkini sen helppouden, nopeuden ja tehokkuuden ansiosta. Kyseessä on kemiallinen kuorinta, joka tarttuu ihon kuolleisiin proteiineihin poistaen ne tehokkaasti ja samalla kirkastaen ihoa. Tuote levitetään puhtaalle, kuivalle iholle ja sitä hierotaan noin kolmen minuutin ajan. Tänä aikana nestemäinen koostumus muuttuu kiinteiksi palasiksi samalla, kun kuollut ihosolukko tarttuu tuotteeseen. Lopuksi iho huuhdellaan vedellä ja kosteutetaan. Aikaa koko prosessiin menee alle viisi minuuttia!



LAURA GELLER BAKED GELATO SWIRL HIGHLIGHTER: PIXIE PEARL*. Meikkituotteista tänä kesänä on ehdottomasti eniten käytössä ollut Vita Liberatan pohjustus- ja rusketustuotteiden lisäksi eniten käytössä highlighter, jolla olen tuonut valoa sekä poskiluille, nenään, leukaan kuin kulmaluille. Kiireaamuina highlighter toimii kevyesti levitettynä myös luomivärin korvikkeena. Ennen tätä tuotetta en ollut koskaan testannut Laura Gelleriä, mutta olin kuullut siitä monilta kauneustubettajilta pelkkää hyvää. Pigmentti onkin todella voimakas, eikä tämä highlighter ole sieltä luonnollisimmasta päästä. Valoa heijastavat pigmentit ovat kuitenkin todella pieniä ja huomaamattomia, eikä koostumus ole siksi kokkareinen tai paksu. Iso pakkaus tulee kestämään minulla käytössä monta vuotta.

NYX ULTIMATE SHADOW PALETTE: USP03 WARM NEUTRALS*. Tämä luomiväripaletti oli elokuussa kaikkein käytetyin – helmiäiset ja vaaleat sävyt yhdistettynä paahteisiin ruosteenpunaisiin sekä oransseihin on täydellinen loppukesän yhdistelmä. Koen, että etenkin omille vaaleille hiuksilleni ja sinisille silmille sopivat erilaiset punaisen ja oranssin sävyt ilman, että näytän siltä kuin omaisin maailman pahimman silmätulehduksen. Levitänkin monesti punaista tai oranssia myös reilusti alaluomelle ja luomivaon yläpuolelle saakka. Tässä NYXin paletissa on yhteensä 16 sävyä ja hinta-laatusuhteeltaan tämä paletti on aivan loistava. En oikeastaan huomaa suurta eroa esimerkiksi pigmenttisyydessä tai blendautuvuudessa kalliimpiin paletteihini verrattuna.


NYX #THISISEVERYTHING LIP OIL: TIE001*. Elokuussa en havitellut huulilleni juurikaan paksuja huulipunia tai kirkkaita sävyjä, jotka sen sijaan pääsivät oikeuksiinsa silmämeikissä. Huulilla olikin lähinnä joko sävytettyä huulivoidetta (kuten alkukesästä esittelemäni L'Occitanen uutuudet) tai sitten tämä NYXin kosteuttava huuliöljy. Tuotteen sävy on hyvin läpikuultava ja kiiltävä, mutta kuitenkin hieman vaaleanpunaiseen taittava. Sisältää muun muassa avokado-, manteli-, ruusunmarja- ja jojobaöljyjä, jonka lisäksi tuotteen tuoksu on vaniljainen kirsikankukka.


Oliko joku näistä tuotteista teille entuudestaan tuttu? Entä mitkä kauneustuotteet teillä pääsivät elokuussa kaikkein eniten käyttöön? PS. Muistakaa käyttää koodia TBSLAURAANNIKA saadaksenne 22% alennuksen valikoiduista tuotteista shoppaillessanne Lookfantasticilla*!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika