Slider

VINKIT HABITAREEN JA MESSULIPPUJEN ARVONTA

9/06/2019

Mistä tietää, että syksy on virallisesti alkanut? Minusta sen tietää aina siitä, kuinka on jokavuotisten Habitare-messujen aika! Habitare on yksi odotetuimmista vuosittaisista sisustustapahtumistani ja useimmiten olenkin käynyt kyseisillä messuilla useampanakin päivänä ammentamassa inspiraatiota niin näytteilleasettajista kuin messulavojen ohjelmastakin. Myös tänä vuonna pääsen osallistumaan Habitareen bloggaajapassilla, jonka lisäksi sain kaksi lippua myös arvottavaksi seuraajieni kesken kyseisille messuille. Arvonnasta lisää postauksen lopussa, mutta mennään ensin tämän vuoden messuvinkkieni pariin!


OHJELMA. Avajaispäivänä eli keskiviikkona 11.9. mielenkiintoni herätti ensimmäisenä legendaarisen sisustustalo Alessin johtajan, Alberto Alessin keynote-puhe Arena-lavalla klo 15. Puheen nimi on: "The Italian design factories and the Alessi case (1921-2019)". Lisäksi mielenkiintoni herätti vastuullisuuden tematiikkaan liittyvä Zero Waste -paneelikeskustelu Arena-lavalla klo 17. Torstaina Decor-lavalla puhutaan klo 15:30 nuoresta suomalaisesta muotoilusta ja annetaan ääni tulevalle muotoilusukupolvelle. Perjantaina minua erityisesti kiinnostaisi etenkin keynote-puhuja, Brightonin yliopiston sisustusarkkitehti Sevil Peachin puhe työstä ja työtilojen muutoksesta kuluneina vuosina – tarvitsisin  nimittäin inspiraatiota juuri työskentelypisteen luomiseen ja toteuttamiseen. Lauantaina ja sunnuntaina ohjelmassa on lisäksi esimerkiksi luento hyvinvoinnin lisäämisestä sisustuksen avulla (La Arena-lava klo 12) sekä taidehistorioitsijoitsija ja tutkija Katja Weiland-Särmälän luento siitä, miksi sisustaa vintagella (Su Decor-lava klo 12).

NÄYTTEILLEASETTAJAT. Näytteilleasettajia Habitaressa on tänäkin vuonna aivan huima määrä, ja olenkin tässä listauksessa nostanut esiin vain muutamia omia suosikkejani, joista inspiroidun ja joiden messupisteistä olen aikaisempina vuosina erityisesti pitänyt. Kaikkien näytteilleasettajien listaukseen pääset tästä linkistä. Mielestäni inspiroivia näytteilleasettajia ovat muun muassa: ALESSI (6a50), Anno Collection (6d48), Avotakka (6m48), Cozy Publishing (6d49), Finarte (6d58), Iittala (6d49), Innolux (6f8), Johanna Gullichsen (6c45), Kuusilinna (6e10), Luhta Home (6g48), LuKLabel (6g2), MUOTO2 (6d10), Sera Helsinki (6m9), Stockmann Home (6h60) ja VeraVera (6m56).






Saan tosiaan arpoa  myös Instagram-seuraajieni kesken lippupaketin (2kpl lippuja) Habitareen 11-15.9. Arvontaan voit osallistua seuraamalla minua Instagramissa @lauraannika ja tagaamalla feedissani (tästäkin postauksesta löytyvän) kuvan alle kaverisi, jonka kanssa lähtisit mielelläsi messuille. Osallistua voi useita kertoja tagaamalla eri kaverin. Osallistumisaikaa on 10.9. klo 22 saakka. Liput arvontaan tarjoaa Messukeskus & Habitare. 

Onnea kaikille arvontaan ja nähdään ensi viikolla messuilla!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika