Slider

Marraskuu.

11/01/2016



Marraskuu. Se pimeä, loskainen, hyytävä kuukausi josta on vaikea keksiä mitään hyvää. Vai onko? Itse aloitin jo joulufiilistelyt pistämällä piparkakun tuoksuisen kynttilän päälle, kuuntelemalla jenkkiläisiä joululauluja ja lakkaamalla kynnet joulunpunaiseksi Essien lakalla 'thigh high'. Lisäksi marraskuu tarkoittaa minulle aina lähtölaskentaa vuoden reissuun! Tällä kertaa matka suuntaa siis reiluksi kolmeksi viikoksi USA:n eteläosiin, muun muassa Louisianan New Orleansiin sekä Teksasin Dallasiin ja Houstoniin. Can't wait! 

Mä olen päässyt vieraantumaan suomalaisesta joulusta niin kovasti etten osaa sitä edes odottaa - rakastan amerikkalaista iloisuutta ja joulun 'merry'-henkeä suomalaisen hissuttelun sijaan. Myöskin koristelut, laulut, ruoka, se kaikki mihin siellä on vuosien varrella tottunut on juurtunut syvälle sydämeeni. Olen todella kiitollinen vanhemmilleni, että he tarjoavat meille näitä kokemuksia vuosi toisensa jälkeen! Viime joulu New Yorkissa oli aivan sanoinkuvaamaton, ehkä paras jouluni ikinä. 

No, se jouluhöpöttelyistä vielä näin marraskuun puolella! :D Muita fiiliksiä on muun muassa se, että alan vihdoin parantua! Johan tässä onkin vajaa kuukausi sairasteltu enkä ole oikein edennyt opinnoissa tai päässyt koululle tekemään sijaisuuksia. Nyt olenkin ihan intoa täynnä menossa töihin ja puuhastelemassa kaikkea muutakin pientä kivaa. 

Sen lisäksi posti toi minulle, ihan kuin paranemislahjana, tällaisen ihanuuden uudelta suomalaiselta brändiltä nimeltään Lastu. Sain tilata heiltä itselleni yhden tuotteen testiin, ja halusin iPadilleni sekä tärkeille papereille tällaisen säilytyskuoren. Rakastan tätä! Huopa-korkkinen suojapussi sisältää myös nimeni painettuna, joka on muuten heillä aina ilmaista. Lastu tekee lisäksi erilaisista puulaaduista muun muassa puhelinkuoria sekä tietokoneen "skin" kansia. Kannattaa käydä kurkkaamassa heidän verkkosivuiltaan mitä tarjolla on, varsinkin nyt kun joululahjojen ostokin alkaa olla ajankohtaista.





Yritän nyt parantaa myös postaustahtia, joka on ollut valitettavan alhainen. Toivottavasti te olette vielä siellä? Jos tämä sairastelu riittäisi hetkeksi, ja nyt olisi aika fiilistellä tämän vuoden viimeisiä viikkoja Suomessa! 


Instagram: @lauraannika
Snapchat: @lauraannikah
Facebook: www.facebook.com/onthemoveblog/

2 kommenttia:

  1. Voi ei tulee varmaan itku kuhan näkee kuvia Dallasista 😭 Olin vaihto vuoden Teksasissa Dallasin lähellä asustellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varmasti ihana paikka, mäkään en malta odottaa että pääsen sinne suunnille käymään ekaa kertaa elämässäni! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika