Slider

Perjantai 1,5 minuutissa.

11/30/2016







Päätin tehdä pitkästä aikaa pienen koostevideon päiväni kulusta 25.11 perjantaina. Muutamassa kohtaa unohdin kaivaa kameran esiin, mutta aika lailla tässä tulee koko vapaapäivän fiilikset tallennettua. Joka perjantaiseen rutiiniin kuuluu vielä iltaisin myös sohva, irtokarkkipussi ja X-Factor! Mitä mieltä te olette tällaisista my day-tyyppisistä videoista? Haluaisitteko tänne blogiin enemmänkin videotyyppistä sisältöä?


9 kommenttia:

  1. Anonyymi11/30/2016

    joo, ehdottomasti lisää :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi11/30/2016

    Moi!

    Itse tykkään my day-tyyppisistä postauksista tai videoista, lisäks pidin edellisestä postauksesta:) Ylipäänsä mua kiinnostaa postaukset, joissa kerrot omasta arkisesta (tai joskus vähemmän arkisesta) elämästä, niitä on kiva lukea!

    Mua myös ite näin opiskelijana kiinnostais opintoihin liittyvät postaukset ja esim. tulevaisuuden urapohdinnat. Lisäks mulle tuli sellanen postausidea joku päivä mieleen, että olis kiva kuulla sun rahankäytöstä siinä mielessä, että missä asioissa säästät. Oon saanut sellasen käsityksen, että kulutat kuitenkin suhteellisen harkitusti rahaa vaikka osteletkin uusia vaatteita ja meikkejä melko usein (en kyllä tiiä voiko blogin perusteella edes saada minkäänlaista todenmukaista käsitystä), niin olisi mielenkiintoista kuulla että mistä osa-alueista pihistät. Esimerkiksi ite en koskaan käy finnkinolla kun liput on niin pirun kalliita, mutta sitten varsin leväperäisesti ostelen uusia treenivaatteita. Tajuatkohan yhtään mitä haen tällä idealla takaa:D Ymmärrän että haluat yleisesti ottaen pitää raha-asiat poissa blogista eikä tietenkään mistään tämmösestä tarvi kirjottaa jos et halua!

    Kiitos kivasta blogista, vaikkenkaan lähes koskaan ikinä kommentoi:D
    -Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni kommentistasi ja vinkeistä! :) Kuten olen todennut, haluan pitää kaikki rahaan liittyvät asiat pois täältä blogista - ihan vaan jo siksi, että ne tuntuvat herättävän niin paljon pahaa mieltä ja tunteita suuntaan sekä toiseen. Jokainen toimii omalla tavallaan ja koen, että raha on todella subjektiivinen käsite meille kaikille.

      Voisin kuitenkin harkita esimerkiksi jonkinlaisen "pihistä - panosta" tyyppisen postauksen tekemistä. Tykkäisittekö sellaisesta? :)

      Poista
    2. Anonyymi12/01/2016

      Jotain tuon tapaista juuri ajattelinkin:)

      -Anni

      Poista
  3. Tää oli kiva! Ja komppaan kans tuota tokaa kommenttia:)

    VastaaPoista
  4. Oli kiva video, näitä on mun mielestä ihan parasta katsoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva että te tykkäätte, täytyykin tehdä näitä myös jatkossa lisää :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika