Slider

Louis Vuitton Speedy 35 - video

11/23/2016






* Lisätietoa laukusta löydät tästä linkistä.


6 kommenttia:

  1. Anonyymi11/23/2016

    En oo itse kauheasti perillä noista LV-laukuista ja niiden hinnoista, mutta kerroit videolla, että haluat painattaa nimikirjaimet tuohonkin laukkuun. Jos haluaisit jossain vaiheessa myydä sen eteenpäin, laskevatko henkilökohtaiset nimikirjaimet laukun myyntihintaa tai onko sitä niiden takia vaikeampi mahdollisesti myydä eteenpäin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä huomio, joka kannattaa painatusta harkitessa aina muistaa! Eli siis kyllä laskevat jonkin verran, lisäksi tuotetta voi olla vaikeampi saada myytyä jos se on personifikoitu. Itse en painattaisi koskaan sellaiseen tuotteeseen, josta en ole täysin varma että se tulee minulla pysymään aina. Siksi esim bucket-laukussa ei ole hot stampia :) Tämän laukun haluan kuitenkin pitää itselläni aina, ja siksi uskallan siihen painatukset laittaa! :)

      Poista
  2. Anonyymi11/23/2016

    Ihana laukku ! Haluaisin itsekin LV-laukun, mutta LV on niin kallis että nyt voin vain haaveilla tuollaisesta, ehkä sitten jonain päivänä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Mä myös haaveilin näistä koko peruskoulu ja lukioajan, mutta sitten kun vihdoin aloin tienaamaan isompia palkkasummmia itsekin, sain haaveeni toteutettua <3

      Poista
  3. Anonyymi11/23/2016

    moi annika! sulla on todella miellyttävä sekä rauhallinen ääni, ja videoitasi on kiva katsoa :) olen ymmärtänyt, että sulle eettiset syyt painavat päätöksessäsi olla syömättä lihaa. en tarkoita kysyä lainkaan syyllistävään sävyyn, mutta mikä tekee sinulle esim nahkalaukuista, eläintestatuista meikeistä (esim paljon esillä oleva nyx, joka lorealin alaisuudessa olleessaan hyväksyy eläintestaustauksen epäsuorasti, kun tuotteet viedään esim kiinan markkinoille ) sekä maitotuotteiden syömisestä eettisesti hyväksyttyä verrattuna lihateollisuuden boikotointiin? koska vaihtoehtoja nyky-yhteiskunnassa olisi vaikka ja kuinka ja olisi naivia ja tietämätöntä kuvitella että eläinteollisuus olisi näillä aspekteilla kestävämpää. itse olen pyöritellyt vastaavia valintoja viimeaikoina ja olisi kovin mielenkiintoista kuulla sun kantasi :)
    bloggailuintoa ja ihanaa lomareissua sulle! - Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Nimeni on muuten Laura, ei Annika ;)
      En legitimoi nahkakahvaisen muovilaukun käyttöä yhtään sen eettisemmäksi kuin mitään muutakaan toimintaa, mutta tässä on taas todettava että kaikessa ei kannata eikä pystykään olla ehdoton. Olen tehnyt ison tietoisen päätöksen olla kasvissyöjä (lähes vegaani) 13-vuotiaasta, ja pyrin toiminnallani vaikuttamaan mm. turkistietoisuuteen ja eläinten olojen parantamiseen.
      Tärkeintä on, että jokainen tekee oman osansa tässä maailmassa parantaakseen asioita. Toki aina voisi parantaa ja olla vieläkin eettisempi, mutta kukaan meistä ei ole täydellinen eikö niin :) Se että minä satun olemaan bloggaaja asettaa toimintani toki erilaiselle jalustalle kuin "tavallisen" tallaajan, mutta ihminen minäkin vain olen. Koko maailmaa ei voi yksin pelastaa.

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika