Slider

Rakas joulupukki...

11/18/2016



On vihdoin aika haaveilla tulevasta joulusta, ja sen mukanaan tuomasta matkasta Atlantin toiselle puolelle. Joululahjoja meillä ei perheen kesken ole ollut tapana vaihtaa, ja ystävienkin kanssa muistamme toisiamme pienillä mutta merkityksellisillä jutuilla. Sen sijaan, ostan joululahjat itse itselleni. Säästän pitkin loppuvuotta rahaa niin, että pystyn sitten jenkeistä hankkimaan itselleni juuri ne jutut joista olen haaveillut!

Tässä olisi tämän vuoden lahjahaaveita, joista ison osan aionkin toteuttaa. Tarkan markan naisena budjettikin on laskettu jo valmiiksi, joskin aina täytyy jättää hieman varaa heräteostoksille....


*kuvakollaasi luotu Polyvoren avulla 


mm. Bath & BodyWorks tuotteita, Victoria's Secret alusvaatteita, oloasu ja yöasuja, NARS poskipuna, Too Faced- paletit Chocolate BonBons ja Grande Hotel Café, Timberlandin talvikengät sekä Leviksen uudet farkut


Vielä muutama viikko ennenkuin päästään reissuun... Ei malta odottaa! 

6 kommenttia:

  1. Anonyymi11/20/2016

    Huomasin blogiasi selatessa, että olet julkaissut paljon kuvia jostakin epämääräisestä lähteestä. Näinkin ison lukijamäärän bloggaajana sinun pitäisi tietää perus tekijänoikeudet ja tietää myös se, että syyllistyt jokaisen ilman kuvaajan lupaa julkaistun kuvan kohdalla tekijänoikeusrikokseen, josta voidaan parhaimmassa tapauksessa tuomita vankeuteen. Bloggaaminen ei muuta kuvien julkaisuoikeutta vaan kaikkeen pitää olla kuvaajan lupa tai sitten riittävät lisenssit, jotka mahdollistavat kuvan julkaisun tämäntyyppisissä julkaisuissa. Sellaisiakin kuvia on netti pullollaan kun osaa etsiä.

    Kannattaa siis jatkossa vähän katsoa, mistä niitä kuvia oikein nappaa - internet ei ole mikään vapaasti kopioitavien kuvien kuvapankki, vaan jokainen kuva itseasiassa on jonkun toisen omistama, ja sinä nyt vain laillisesti ne nappaat käyttöösi.

    Sitä voi aina miettiä omalle kohdalle - haluaisitko, että joku käyttää sinun ottamia kuviasi omassa blogissa tai jossain muussa yhteydessä, mahdollisesti jopa tienaa niillä rahaa tai myy niitä eteenpäin. Ei varmaan olisi ok.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei anonyymi! Kiva että luet blogiani ja olet huolissasi siitä miten toimin. Suurin osa kaikista kuvistani on kuitenkin täysin itseni ottamia, tällöin lopussa ei ole lähdeviitettä.

      Jos lainaan toisen ottamaa kuvaa, tehdään se julkisen kuvapalvelun kautta. Tällöin perässä on aina merkintä lähdeviitteestä sekä linkki alkuperäiseen julkaisuun, aivan kuten pitääkin. Nämä kuvapalvelut toimivat samalla tavalla kuten esimerkiksi Instagram, jossa kun lainaat (ts. regrammaat) kuvan, merkitset perään lainauksesta tiedon ja samalla linkität alkuperäisen julkaisijan omaan julkaisuusi.

      Lähdeviitteet löytyvät siis jokaisen lainatun kuvan alta kun tarkasti katsot :) Kiitos kuitenkin mielenkiinnostasi ja jos jatkossa haluat vielä aiheesta jotain kysyä, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen: onthemove@hotmail.fi !

      Poista
  2. Anonyymi11/21/2016

    Mitkä koet oman tyylisi kulmakiviksi? :-) tykkään siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neutraalit värit: beige, musta, valkoinen ja harmaa. Yksinkertaisuus ja ajattomuus :) kiitos paljon!

      Poista
  3. Anonyymi11/21/2016

    Hei, olisipa mukava saada vähän tarinaa sinusta sekä avopuolisostasi! Kuinka tapasitte ja sen sellaista. Ymmärrän, mikäli haluat pitää hänet poissa sosiaalisesta mediasta, mutta jos vain tuntuu kivalta idelta tuoda jotain julki, niin tuo ihmeessä! Olisi ihana kuulla ja nähdä kuvaa teistä. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tietoisesti pyrkinyt jättämään perhe- ja parisuhde sekä raha-asiat pois blogistani. Jonkun verran voin noitakin aiheita jatkossa avata, mutta haluan silti antaa blogiin kuulumattomille ihmisille myös oikeuden päättää mitä he haluavast itsestään jakaa ja mitä ei :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika