Slider

Review: Kylie Cosmetics huulituotteet

10/27/2016



Olen tilannut menneen syksyn aikana Kylie Cosmeticsilta kaksi eri huulituotetta, ensimmäisenä Birthday Collectionin limited edition huulikiillon sävyssä Poppin' sekä toisena metallisen liquid lipstickin sävyssä King K. Kylien tuotteita on hypetetty jo aikoja, ja tottakai halusin myös saada osani tästä hypestä testaamalla ovatko tuotteet oikeasti maineensa arvoisia. Valitettavasti tuota Poppin' sävyä ei saa enää mistään sillä sitä myytiin vain Kylien synttäreiden aikana, mutta uskon että koostumus on hyvin samanlainen kuin muissa Kylien huulikiilloissa. Metallista liquid lipstickiä pitäisi verkkosivuilta kuitekin edelleen saada. 

Molemmat tilaukset tulivat todella nopeasti, viikossa-parissa. Tuotteiden tuoksu on toffeemainen karkkinen ja todella hyvä. Ensimmäinen tilaukseni oli tosiaan huulikiilto Poppin'. Huulikiillon tekstuuri oli hieman tahmea ja sen levityksessä vaaditaan jonkin verran taitoa jotta lopputuloksesta tulee tasainen. Pigmenttiä ei ole kovinkaan paljon, eli tämä sopii neutraalin tuotteen ystävälle tai sitten esimerkiksi toisen liquid lipstickin päälle tuomaan kimalletta. Sävy on siis kultaisen kimaltava mutta kirkas. 





Sanoisin kuitenkin että lempparikseni näistä kahdesta valikoituu metallinen huulipunasävy King K. Sen pigmenttisyys oli aivan uskomaton, ja myös levitys oli todella helppoa. Tuotetta tarvitsee vain yhden kerroksen ja tulos myös kestää huulilla kevyttä syömistä ja juomista ilman lisäilyjä. Tämä oli saman hintainen kuin tuo limited edition-huulikiilto, mutta antaisin tälle tuplasti paremmat arvosanat kuin huulikiillolle. Tosin sävy on sen verran räväkkä etten tätä ihan arjessa ja töissä käyttäisi. Metallinhohto meinaan oikeasti tarkoittaa metallista hohtoa :D 





Postikulut olivat ensimmäisen tilauksen kohdalla 15 dollaria joka on aika paljon, mutta toisella kerralla tilasin Kylien kampanjan aikana, jolloin kansainväliset toimituskulut olivat vain 5 dollaria. Kannattaakin kurkkia tarjouksia ja tulevia kampanjoita esimerkiksi Kylien snapista, jossa hän usein kertoo uusista lanserauksista ja tulevista tuotteista! 


Oletteko te tilanneet Kylie Cosmeticsilta tuotteita, esim lip kitejä? Mitä olette tykänneet? 

King K




Instagram: @lauraannika
Snapchat: @lauraannikah
Facebook: www.facebook.com/onthemoveblog/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika