Slider

DIY-taulu kynsilakalla

11/14/2016



Olen ehkä se kaikkein vähiten DIY-ihminen. En koskaan, siis koskaan tartu askartelutarvikkeisiin tai esimerkiksi tuunaa vaatteita. Mutta tällä kertaa löysin Instagramista sellaisen idean jonka ajattelin näin peukalo-keskellä-kämmentä ihmisenä pystyväni myös toteuttamaan. Tämä on taas sarjassamme niitä ideoita ja toteutuksia joista joku tykkää ja toinen vihaa. Itse tein kolme versiota, joista erityisesti yksi onnistui oikein kivasti. Ajattelin jakaa idean teidän kanssanne, jos joku vaikka saisi inspiksen ja soveltaisi tätä omissa DIY-jutuissaan!







Kyseessä on siis taulu, johon on maalattu vapaalla kädellä swatcheja erilaisista kynsilakoista. Jollain tavalla tykästyin tähän ideaan ja sen kotikutoisuuteen todella paljon, ja ajattelin kokeilla sitä A4-arkille omilla Essien kynsilakoillani. Ensin jaottelin värit loogisesti viiden sävyn riveihin ja asettelin hieman sitä, mitkä sävyt haluan kuvaan vierekkäin: räikeät värit yhdelle riville, hempeät yhdelle ja maanläheiset yhdelle. Sitten vaan maalailemaan mahdollisimman tasaisia pätkiä sopivin välimatkoin, mahdollisimman keskelle paperia - helpommin sanottu kuin tehty. 

En oikeastaan tiedä vielä minne tämä päätyy, mutta uskoisin että jos teemme tauluista kollaasin seinälle, katon jos tälle löytyisi sieltä paikka. Toinen vaihtoehto on laittaa tämä täydentämään jotain hieman yksinäisempää seinännurkkaa esim eteisessä, samalla tuomaan vähän väriä täysin valkoisiin seiniin.

Tässä kuitenkin lopputulos! Mitä tykkäätte ideasta, keksittekö miten tätä voisi jotenkin jatkokehittäää?














4 kommenttia:

  1. Anonyymi11/15/2016

    Hieno idea, täytyy minunkin toteuttaa tuollainen taulu , vaikka ystävälle joululahjaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva jos tästä vinkistä oli apua :)

      Poista
  2. Anonyymi11/16/2016

    Tosi kiva tuo taulu, yksinertaisuus on tyylikästä!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika