Slider

Weekend

11/18/2014






Tämä viikko on mennyt taas duunia painaessa. Kognitiivista- ja neuropsykologiaa lukiessa sekä luentoja katsoessa. Lisäksi pitäisi kirjoitella paria esseetä, ja niihin hommata vähän kirjallisuutta. Mutta viikossa on pari päivää, joina heitän kirjat nurkkaan ja rentoilen täysin. Nimittäin viikonloppu :).



Viikonloppuna käytiin vanhempien kanssa Sellossa lounalla, ja samalla kävin hommaamassa ainejärjestön pikkujouluihin asua. Ei yhtään sen hankalampi teema kuin 50 shades of grey.. :D Mutta löysin kuin löysinkin vähän naamiota ja hiuskoristetta mukaan. Syömässä käytiin aasialaista, ja minä taas nappasin ikuisen lempparini massaman curryn. Ilta meni sitten sohvalla telkkaria katsellessa ja samalla seuratessa Muffe- kaniherran iltariehumista. 

Sunnuntaina lähdettiin joululahjaostoksille äidin kanssa. Ainoat joulukiireet joita meillä on, on joulukorttien postiin vieminen sekä joululahjojen ostaminen. Nekin on nyt kaikki hommattu ja paketoitu, joten nyt vain matkaa odottelemaan... :) Löysin myös itselleni cittarin kauneusviikolta uuden ihanansävyisen huulipunan, siitä ajattelin kuitenkin kirjoitella vielä myöhemmin! (Kiitos Janni vinkistä color sensationaliin! ;D)




Sunnuntaina kävin vielä illalla tekemässä salilla pitkästä aikaa oikein kunnon tappavan jalkatreenin. Meidän Jyväskylän salilla kun on aika vähän salilaitteita, kun Vivian keskittyy enemmänkin jumppaan. Olikin ihanan terapeuttista päästä veivaamaan joka ikinen erillinen lihas omassa laitteessaan ja vielä loppuun juoksin matolla intervallit. Ja voin sanoa, että jalat on edelleen tukossa sen jäljiltä..! 


Mites teidän viikonloppunne sujui? :) Toivottavasti yhtä mukavissa merkeissä!


2 kommenttia:

  1. Oi ihana asu! Ja hei jee kävit hakemassa sen punan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja joo, oli pakko kun se alko niin hirmusesti houkuttaa! :D

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika