Slider

FitBody Challengen treeneistä

11/21/2014






Olen muutaman kerran tässä valmennuksen aikana kirjoitellutkin FitBody Challengesta ja esimerkiksi sen ruokavaliosta. Tässä postauksessa ajattelin kertoa hieman valmennukseen sisältyvistä treeneistä ja siitä, miten itse olen ne kokenut. Valmennusta olen toteuttanut täysin omalla tavallani, eli soveltaen ja vinkkejä ottaen- en suoraan jokaista ohjetta noudattaen.

Ohjelmaan kuuluu siis monijakoinen saliohjelma, joka on täysin valmiiksi suunniteltu. Koko valmennuksessa keskitytään erityisesti mm. pakaroiden muokkaamiseen, joten jalkaliikkeitä on paljon. Sen lisäksi mukana oli minulle todella positiivinen yllätys ja oma lempparini, nimittäin porrastreeni! Siitä ihan innostuin ja sitä olenkin muutamaan kertaan käynyt loikkimassa harjun portailla.



Kuvakaappaus valmennusfoorumiltamme.



En tietenkään voi kokonaan jakaa saliohjelmien tai porrastreenin sisältöä tässä, mutta sen verran voin sanoa, että yllätyin kuinka monipuolista harjoittelu oli. Sain portaiden loikkimiseenkin monenlaisia uusia ideoita, ja kaikista parasta oli se, että nettisivuilla on liikepankki jossa näytetään jokaisen liikkeen suoritustekniikat sekä ohjeet videolla. Itsekin ne katsoin kaikki läpi ennenkuin lähdin portaille hyppimään. Nora ohjeistaa todella selkeästi ja innostavasti, niin ettei malttanut olla lähtemättä treenaamaan! 

Jos kiinnostuit valmennuksesta, voit aloittaa sen milloin tahansa. Kesto on 8 viikkoa, ja kaikki ohjeet löytyvät Noran nettisivuilta. Jotkut taisivatkin lähteä silloin mukaan kun tästä ensimmäisen kerran kirjoittelin blogiin, mitenkäs teillä valmennus sujuu? :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika