Slider

Pitkästä aikaa ohjaksissa

11/14/2014





On mulla sitten aivan ihania ohjaajakollegoita Balanssilla. Tulin käymään nyt siis pariksi viikoksi täällä kotikulmilla, ja laittelin sitten viestiä muille spinningohjaajille että jos kukaan vaan raaskii luopua tunnistaan, niin ottaisin ne enemmän kuin ilolla vastaan. Yllätyksekseni sain jopa kolme cardiotuntia vedettäväkseni, ihanaa! Vedin siis eilen ensimmäisen, tänään samaan aikaan toisen ja sitten tiistaina vielä yksi sykeohjattu cardio. Tulkaahan siis mestoille jos kykenette!

Vaikka siitä nyt ei olekaan kuin 'vain' kolme kuukautta kun viimeksi ohjasin tunnin, tuntui silti siltä kun olisi ollut pitempäänkin poissa. Miten tää sykeohjausjärjestelmä nyt toimii? Kuinka mä miksaan tätä kappaletta? Mites näitä pyöriä nyt säädettiinkään? Aika nopsaanhan ne tutut jutut sieltä taas omaksui, kunhan pääsi vauhtiin. Sen takia haluankin vähän välillä verestellä muistoja, ettei se rutiini ja taito pääse katoamaan tai kynnys ohjaamiseen kasva liian suureksi.




Ohjaan nämä tunnit nyt edellistä ohjelmaani, jota ehdittiin menemään melko vähän ennen muuttoa ja lopettamistani. Mukana on ihan tuttuja juttuja, esimerkiksi vastatuulia istuen, sykehuippu alamäellä ja spurteilla, sekä ihan basic istuen/seisten polkemista tasaisilla lisäyksillä. Yhden kappaleen miksasin vanhemmasta ohjelmasta, muuten ihan sama lista kuin tuolla aikaisemmassa postauksessa on cardio 11-ohjelmasta. :) Katsellaan mitä sitten jatkossa ensi vuoden puolella, jos vielä tulen joskus ohjailemaan tai mitä sitten tapahtuukaan. 

On se olo vaan jotenkin siellä edessä niin oma itseni. Se tuntuu jotenkin luontevalta paikalta olla, ja saan aivan huimasti energiaa siitä kuinka iloisia asiakkaita saankaan ohjata. Lisäksi oli ihana nähdä kuinka vanhoja tuttuja asiakkaita oli paikalla, tuli sellainen olo kuin etten mä olisi mihinkään missään vaiheessa lähtenytkään. Jossain muodossa ohjaamista olisi kiva jatkaa myös Jyväskylässä mutta en tiedä mikä se sitten olisi. Antaa ajan näyttää minne tie vie... :)

Mutta nyt mä keskityn nauttimaan visiitistäni täällä etelässä, ja treenipäivistäni omalla kotisalilla. :) Tulkaahan tosiaan polkemaan mun kanssani jos vain kykenette! Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille :)



2 kommenttia:

  1. Anonyymi11/15/2014

    Moi!
    Miten alunperin aloitit ohjaamisen, oliko sulla koulutuksia käytynä ennen työnantajaa jne? Mitä kautta suosittelet aloittamaan ohjaamisen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :)
      Olen mielestäni kirjoitellut tästä postauksenkin viime vuoden puolella, joten selaile tuonne taaksepäin jos haluat tarkan vastauksen :) Myös tagien kautta voisi löytyä.

      Aloitin ohjauksen ihan vain kehittymällä ja "kasvamalla" siihen. Olin haaveillut ohjaamisesta ja oman salin ohjaajat tiesivät sen. Sitten minulle vain ehdotettiin näytetunnin pitämistä ja siitä se lähti. Ohjaaminen kannattaa aloittaa hankkimalla koulutus, sillä useat salit vaativat sen. Esim. FAF sekä IISEE järjestävät koulutuksia. Sen jälkeen on helppo lähteä kyselemään saisiko pitää näytetuntia ja sitä kautta hommata jalka ovenväliin ohjaushommissa! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika