Slider

BodyJam 70

11/01/2014




Enhän mä voinut olla postailematta täältä kotoakin käsin, kun tällaista herkkua pääsin tänään kokeilemaan! <3 Pakko jakaa se myös teidän kanssanne!

Oi että, mulla oli aivan mahtava lauantaiaamu. Pitkästä aikaa pääsin omalle kotisalille ja BodyJamiin! Oli ihana nähdä tuttuja salikavereita ja päästä vaihtamaan kuulumisia. Pääsin myös ensimmäistä kertaa kokeilemaan 70 ohjelmaa, ja siitä ajattelinkin tässä postauksessa vähän höpötellä. Ihastuin siihen aivan totaalisesti, ja olenkin varmasti yhtä hymyä koko loppupäivän.. :) Vaikka olikin vähän flunssainen olo vielä, pystyin silti tekemään liikkeet kokonaisina ja olo pysysi hyvänä. 

Parin viikon päästä pääsenkin sitten jammailemaan taas, kun tulen hieman pitemmäksi aikaa tänne kotiin asustelemaan. Siihen asti täytyy vaan kuunnella soittolistaa himassa, ja koittaa hinkata niitä hankalia kohtia uudestaan ja uudestaan ;D Oli aika hupaisaa katsoa itseään sieltä salin peilistä, kun olin keskellä eturiviä heilumassa ja kaikki muut osasivat ohjelman ihan entuudestaan. Siinä sitten hutkin käsieni ja jalkojeni kanssa suuntaan ja toiseen  vaikka kuinka monta rundia ennenkuin ne koreot tarttuivat mun päähäni :D




Alkulämmittely oli tosi hauska, ja tehty kappaleeseen sopivaksi- let me take a selfie. Toinen lämppä oli lattaria, joka oli justiinsa sopivasti jamitunnille. Muutamat mambot ja saseet jolla saa keskikropan lämpimäksi mutta ei sen enempää, loput voi jättää sinne zumbatunneille. Sen jälkeen lähdettiin ensimmäiseen pitempään sarjaan, joka oli old school hiphopia. Ai että mä tykkäsin! Ihan mahtavia biisejä, erityisesti mua hymyilytti Dr Dre:n The Next Episode, joka oli otettu mukaan. Multa puuttui vaan löysät vaatteet, muuten fiilis oli ihan hip ja hop ;) 

Palauttelusta eikä venyttelystä mulla nyt ole taaskaan mitään sen kummempaa sanottavaa, siinähän ne meni puhallellessa ja sykettä tasoitellessa. Kivoja biisejä niissäkin ;) Lopun sarjaan lähdettiin housetyyppisesti. Eli luvassa oli paljon ilmavaa liikettä sekä pomppuja. Sykkeen saa takuuvarmasti ylös! Liikkeet oli tosi hauskat, aika tyypilliset housesarjaan mutta eipä sitä mitään uutta ja jännää olisi kaivannutkaan, tykkäsin tästä kovasti. Biisitkin kun oli vielä hyviä niin täysi paketti on valmis :)


Nyt vaan odotellaan biisilistaa kuunnellen, että pääsee taas jamittelemaan! 





2 kommenttia:

  1. Jei vihdoin ja viimein säkin pääsit tätä kokeilemaan! Pystyinkin arvaamaan mitä mieltä oot tästä ohjelmasta ;)
    Niin hyvä! Pitkästä aikaa lattaria ja kunnon hip hopia. Saa koko kroppa kunnollisen treenin samalla. Ja kuten sanoit niin suu on hymyssä ton jälkeen koko päivän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, jee! <3 Ensi viikolla tuun takasin sinne, ja pääsen jamittelemaan teidän kanssa jopa ruhtinaaliset neljä kertaa!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika