Slider

ENSITESTISSÄ KOREALAINEN KOSMETIIKKA

3/31/2018

Muutaman kerran on mielessäni käynyt, kuinka on mahdollista, että testaan ensimmäistä kertaa korealaista kosmetiikkaa vasta nyt? Vaikka olen todella kiinnostunut kauneusmaailman trendeistä ja uusista tuulista, ei korealainen kosmetiikka ole koskaan kunnolla osunut kohdalleni. Sen hankkiminen verkosta ei ole kiinnostanut eikä monissa kivijalkamyymälöissä ole ollut tuotteita tarjolla. Tähän tuli nyt kuitenkin muutos, sillä sain Beauty PopUpilta testiin pienen paketin erilaisia Kocostarin* tuotteita!
Lyhyen googlettelun jälkeen minulle selvisi, että Kocostar on yksi suuria korealaisen kosmetiikan tuotemerkkejä, joka tunnetaan erityisesti naamioistaan. Kocostarin sheet maskeihin on imeytetty seerumia, ja ne sopivat käytettäväksi sekä kasvoille että esimerkiksi kaulaan, käsille tai jaloillekin. Tuotteet ovat lisäksi eläinkokeettomia ja vegaanisia. Sain omassa testipaketissani kaksi erilaista Slice Maskia, Lip Mask Pinkin, Princess Eye Patchit sekä Camelia Happy maskin ja Black Happy Maskin. Näistä olen tähän mennessä testannut huulimaskia, Slice Maskia ja silmänalusille tarkoitettuja eye patcheja. 
Eniten minua ihmetyttivät ja mietityttivät etukäteen huulinaamiot - voisiko tällainen tuote oikeasti toimia tehokkaasti? Lip Mask- hydrogeelinaamioiden luvattiin kosteuttavan huulia tehokkaasti ja niiden sisältämän persikkauutteen luvataan kirkastavan ja kosteuttavan ihoa sekä lisäävän sen elastisuutta. Huulimaskia pidettiin huulten päälle painettuna 10 minuuttia, jonka jälkeen loppu seerumi hierottiin huulille. Naamio tuntui todella kosteuttavan huulia, mutta muita vaikutuksia en ainakaan vielä parin kokeilukerran jälkeen lähde allekirjoittamaan.

Slice Mask- viipalemaskien luvattiin sisältävän hoitonestettä ja pysyvän kasvoilla paikallaan paremmin kuin perinteisten sheet maskien. Tämän lisäksi slice maskien luvataan kohdentavan teho juuri oikeisiin kohtiin - tällaista innovaatiota en ollut koskaan kuullut muiden brändien tekevän. Maskeista erityisesti kurkku oli mieleeni, se oli virkistävä ja samalla kosteuttava. Keskitin slicepalaset sellaisiin kohtiin ihossa, jotka kaipaavat erityisesti kosteutta ja hoitavuutta - poskipäät, otsa, leuka ja silmänaluset.

Kolmas korealainen erikoisuus, jota testasin olivat Princess Eye Patchit. Näiden silmänympärysnaamioiden luvattiin kosteuttavan ja häivyttävän juonteita silmänympärysiholta. Hydrogeelin luvattiin lukitsevan tehoaineet ihoon auttaen pitämään sen kimmoisana ja heleänä - aika paljon luvattu! Voi olla, että tätä tuotetta tulisi käyttää pitemmän aikaa tuloksien huomaamiseksi. Muutaman käyttökerran jälkeen silmänympärysiho tuntuu kuitenkin pehmeämmältä ja freesiltä. Selviä tuloksia en huomannut muutaman käytön jälkeen. Mielenkiinnolla jatkan tuotteiden käyttöä ja katson pitemmällä aikavälillä, huomaanko ihossani selviä eroja. Jos teille tulee mieleen suositella myös muita korealaisen kosmetiikan brändejä tai tuotteita, laittakaa ihmeessä vinkkejä tulemaan joko täällä tai Instagramissa! 

Oletteko te koskaan testanneet korealaista kosmetiikkaa? Entä oliko Kocostar teille entuudestaan tuttu? 

* Tuotteet saatu testiin Beauty PopUpilta.

Instagram @lauraannika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika