Slider

PÄÄSIÄISEN KUULUMISIA

4/02/2018

Pääsiäisen pyhät alkavat olla takanapäin ja olisi aika palata taas arkeen! Toivottavasti teidän miniloma sujui mukavasti - täällä se meni leppoisissa ja tätä päivää lukuun ottamatta myös aurinkoisissa merkeissä. Syötiin pariinkin otteeseen ulkona suosikkipaikassamme Thai Street Foodissa Sörnäisissä ja tehtiin kevätshoppailuja lämpimämpien säiden toivossa - löysin itselleni kevääksi muun muassa täydellisen biker-takin ja trenssin! Kaksi kevään ja kesän ehdotonta must-vaatetta, jotka käyvät oikeastaan kaiken kanssa. Näitä tullaan varmasti näkemään asukuvienkin muodossa heti, kun sää sen sallii.
Lauantaina pakattiin kimpsut ja lähdettiin viettämään päivää siirtolapuutarhamökille. Vaikka juoksevaa vettä ei vielä tullut ja yöt ovat olleet pakkasen puolella, saatiin mökki melko lämpimäksi takkatulella ja ruokaa laitettiin grillaten. Tämän kevään grillikausi onkin avattu! Huvittavalta tuntui raahata hiiligrilliä umpihangessa, mutta hyvät maissit ja makkarat saatiin silti aikaiseksi. Villasukissa ja villapaidassa istuskelu takkatulen ääressä on hieman erilaista mökkeilyä kuin kesällä - kivaa vaihtelua.

Tällä viikolla olen töistä vapaalla ja keskityn opintoihin. Samalla olisi vihdoin tarkoitus saada haettua myös kandin tutkintopaperit virallisesti ulos - eihän siitä ole kuin vasta vuosi, kun kirjoitin kanditutkielmani... Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Opintojen suhteen huhtikuu menee tosiaan sosiaalityön perusopintojen merkeissä. Toukokuussa onkin sitten luvassa jo ensimmäinen työharjoittelu käytännön kentällä. Näistä kuitenkin lisää myöhemmin, jos aihe teitä kiinnostaa.

Kuten varmasti olette postaustahdista nyt parin viimeisen viikon aikana huomanneet, on arjessa ollut kovasti kiirettä sekä havaittavissa on myös hieman ideoiden puutetta blogin suhteen - millaisia postauksia haluaisitte tulevan kevään aikana lukea? Onko erityisiä toiveita vai maistuuko kaikenlaiset julkaisut? Fiiliksiä ja ajatuksia voi jättää minulle joko kommenttiboksiin tai sitten Instagramin directin puolelle, jossa ihanan moni teistä onkin lähestynyt minua erilaisten juttujen suhteen. 

Nyt kuitenkin toivotan teille mukavaa arkeenpaluuta, tsemppiä tulevaan viikkoon!
Aurinkolasit / &Other Stories
Laukku / Michael Kors
Takki / ZARA
Raitapaita / H&M
Mom jeans / Bershka
Nilkkurit / Gant

2 kommenttia:

  1. Olisi kiva tietää, millaista musiikkia kuuntelet. :D Jotain soittolistan tyylistä kirjoitusta siis kaivataan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva vinkki, kiitos siitä! Laitetaan ehdottomasti toteutukseen :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika