Slider

MY FIRST GUCCI

3/13/2018

Gucci on ollut huimassa nosteessa viime vuodet, eikä ihastus kyseiseen brändiin ole päässyt ohittamaan minuakaan. Olen jo pitkään miettinyt, mitä haluaisin merkiltä ensimmäiseksi ostoksekseni ja pallottelin pitkään mm. sandaalien ja vyön välillä. No, sandaalit ratkesivat helposti, sillä sovitin niitä Dubain myymälässä ja lesti oli jalalleni aivan liian kapea. Kuuluisaa GG-vyötä jäin mallailemaan ja itse asiassa varasinkin leveämmän mallin pariksi päiväksi, pohdin ostosta ja lopulta kuitenkin päätin jättää vyön kauppaan. En ole koskaan ollut suuri vyön käyttäjä, joten ajattelin, etten lopulta saisi rahoilleni tarpeeksi vastinetta. Selailin vielä reissumme jälkeen Guccin verkkosivuja, kunnes yksi tietty tuote pomppasi silmiini. Yritin googletella kyseistä tuotetta esim. asukuvista ja instasta, mutta mitään ei löytynyt! En ole törmännyt kenelläkään bloggaajallakaan vielä juuri tähän tuotteeseen... Arvaatteko, mitä päädyin itselleni tilaamaan?
Päädyin lopulta hankkimaan itselleni Wool GG Jacquard- huivin. Huivi on 100% villaa, mutta siitä huolimatta todella pehmeää sekä kevyttä materiaalia. Päädyin juuri tähän huiviin, sillä mielestäni Guccin alkuperäinen monogram on kaunis kuosi, jolle kunniaa tekevät parhaiten perinteiset ruskean sävyt. Harkitsin alkuun myös tummanharmaata väriä, mutta omistan LV:ltä jo tummanharmaan Logomanian, joten kaksi saman väristä huivia tuntui turhalta. Näen tämän huivin jo nyt päälläni esimerkiksi tummansinisten farkkujen, tennareiden ja valkoisen teepparin kanssa... Perfect!

Haluan tämän ostokseni yhteydessä mainita myös yhdestä itselleni erityisen tärkeästä asiasta, nimittäin luksusmerkkien eettisyydestä ja vastuullisuudesta. Kuten varmasti tiedätte, olen aikaisemmin ollut aina ehdoton LV fani. Viime vuoden lopussa Gucci kuitenkin ensimmäisenä johtavana luksusmerkkinä julkisti tiedotteen, jossa se totesi lopettavansa kaiken turkiksen käytön vuoden 2018 SS-mallistosta alkaen. Siirrollaan Gucci halusi näyttää esimerkkiä myös muille brändeille ja todistaa, kuinka nykyteknologia tarjoaa laadukkaita vaihtoehtoja aidolle turkikselle. LV ei valitettavasti ole toiminnassaan yhtä läpinäkyvä ja edistyksellinen, jonka vuoksi olenkin harkinnut, josko seuraava laukkuostokseni olisi periaatteellisesti Gucci. Toivotaan kuitenkin, että myös muut luksusmerkit ymmärtäisivät paineen vastuullisesta sekä eettisestä toiminnasta ja seuraisivat Guccin jalanjäljissä.

Tulette varmasti näkemään tätä huivia asuissa kevään mittaan! Mitä pidätte väristä ja kuosista, olisitteko valinneet itsellenne tämän perinteisen ruskean vai esimerkiksi tummanharmaan tai mustan?

Instagram @lauraannika



8 kommenttia:

  1. Anonyymi3/13/2018

    Hei! Pidän itsekin Guccista ja olen haaveillut juuri tuosta samasta huivista, tuo huivi on todella kaunis ja ruskea on minunkin suosikkini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsit! Minustakin tämä huivi on todella kaunis :)

      Poista
  2. Anonyymi3/13/2018

    Tilasitko huivin siis Guccin sivuilta? Miten toimitus sujui, miten nopsaan se tuli yms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin tosiaan Guccin verkkosivuilta! Vaikka olin kuullut paljon kritiikkiä heidän verkkokaupastaan, oli tilaus ja toimitus mielestäni oikein hyvin hoidettu. Maksu meni tililtä vasta, kun tuote oli lähetetty minulle, eli katevarauksia ei tehty ilman, että tiesin onko tuotetta oikeasti varastossa. Toimitus tuli perille muutamassa päivässä, joskin UPS kävi kerran ovella minulle ilmoittamatta (kun en ollut kotona), ja jouduin sitten hakemaan paketin noutopisteestä. Mutta ei ongelmia, kaikki meni oikein sutjakasti!

      Poista
  3. Anonyymi3/13/2018

    Kaunis ja tyylikäs valinta <3

    VastaaPoista
  4. Anonyymi3/13/2018

    Paljonko oli hintaa? ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta riippuu paljon mallista ja esimerkiksi siitä, mikä kuosi huivissa on. Tämä kyseinen huivi maksoi 220e :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika