Slider

KOSMETIIKKAOSTOKSIA DUBAISTA

3/15/2018

Tein aikaisemmin jo postauksen Dubain Sephoran ostoksista, mutta meikkien lisäksi tuli ostettua myös muita kosmetiikkajuttuja. Erityisesti innostuin lentokentän Boots-myymälästä, josta sain hankittua varastoon erilaisia Soap & Gloryn tuotteita. Tutustuin merkkiin jenkkimatkoillamme ja ihastuin tuotteiden pakkauksiin, kekseliäisyyteen sekä huumaaviin tuoksuihin. Soap & Gloryn lisäksi nappasin mukaani Bath & BodyWorksilta muutaman suihkugeelin, mutta tällä kertaa en mitään muuta. Dubain BBW oli todella kallis verrattuna jenkkiversioihin - yksi suihkugeeli maksoi yli 15 euroa. Olin ajatellut ostavani pieniä matkakokoisia tuotteita (esim. käsirasvoja ja käsidesejä), mutta niidenkin hinnat nousivat 10-12 euroon, joten jätin nuo kauppaan. Muutama suihkugeeli oli kuitenkin saatava hinnasta huolimatta, sillä nämä ovat niin herkkuja esimerkiksi kesällä treenin/auringonoton jälkeen käytettäväksi. Pitemmittä puheitta, katsotaan mitä mukaani lähti Dubaista!
SOAP & GLORY FLAKE AWAY BODY POLISH
Pieni, matkakokoinen koko vartalon kuorintavoide. Tuoksu on täyteläinen, Soap & Glorylle ominainen ja oma suosikkini. Samalla kun tuote kuorii, se tuntuu pehmeältä ja kosteuttavalta iholla.

SOAP & GLORY HAND FOOD NON-GREASY HYDRATING HAND CREAM
Ravitseva ja kosteuttava käsivoide, jossa on raikas sitruksinen tuoksu. Tuote kuuluu Sugar Crush-sarjaan.
SOAP & GLORY HAND MAID HAND CLEANSING GEL 
Ihanan söpö pieni käsidesi! Tämä oli pakko saada ihan vain pullon ja raikkaan tuoksunsa takia.

SOAP & GLORY FACE SOAP AND CLARITY VITAMIN C FACIAL WASH
Edellisellä jenkkireissulla jäi todella harmittamaan, että jätin tämän tuotteen kauppaan! Nyt olikin siis pakko saada tämä kasvoputsari matkaan. Putsari sisältää C-vitamiinia ja Yuzu-hedelmää. Tuote ei nimestään huolimatta sisällä saippuaa, vaahtoaa pehmeästi eikä jätä ihoa kuivan tuntuiseksi. Puhdistuksen lisäksi tuotteen luvataan tasoittavan ihon sävyä. Tässäkin tuoksu on aivan herkku!

OLAY BEAUTY FLUID FOR FACE & BODY
Tämä Olayn kevyt voide on ollut suosikkini jo pitkään. Aikaisemmin käytin purkkiversiota, mutta muutama vuosi sitten ostin vahingossa jenkeistä tämän puristettavan pullon ja ihastuin tähän vielä enemmän. Tuotteessa lukee, että se sopii koko vartalolle, mutta itse käytän tätä kevyen koostumuksensa vuoksi meikin alla päivävoiteena. Plussaa myös tässä ihanasta, raikkaasta tuoksusta. Saako Olayta Suomesta ja jos saa, niin mistä? Olen ostanut omat putelini aina matkoilta.
BATH & BODY WORKS AT THE BEACH SHEA & VITAMIN E SHOWER GEL

BATH & BODY WORKS ENDLESS WEEKEND SHEA & VITAMIN E SHOWER GEL

BATH & BODY WORKS MAD AT YOU SHEA & VITAMIN E SHOWER GEL

Nämä E-vitamiinia ja sheavoita sisältävät suihkugeelit ovat aivan huumaavan tuoksuisia! Tällä kertaa valitsemissani tuoksuissa on mm. mustaherukkaa, pionia, magnoliaa ja mandariinia sekä kookosta ja merisuolaa. Tämä on Lushin suihkugeelien lisäksi oma ehdoton lemppari suihkugeelini, joka sopii erityisesti kesään. Valitettavasti näitä ei saa tilattua Suomeen, mutta kannattaa napata puteli testiin esim. matkalta Dubaista tai Yhdysvalloista!


Instagram @lauraannika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika