Slider

SEPHORA HAUL - DUBAI

3/04/2018

Dubain Sephora oli yhdellä sanalla sanoen kallis! Mukaan ei siis tarttunut juurikaan uteliaisuustuotteita tai heräteostoksia - muutenkin tämän reissun meikkisaldo jäi aika pieneksi, sillä minusta tuntuu, että tällä hetkellä minulla on kaikki mitä tarvitsen. Nappasin kuitenkin muutamia juttuja mukaani matkakokoisina, lisäksi viimeisellä käynnillä Too Facedin varasto oli täydentynyt yhdellä haaveilemallani tuotteella. Sephoran ostosten lisäksi liitän tähän postaukseen myös lentokentän pienet kosmetiikkaostokset Benefitiltä.
BENEFIT FLY THE SEXY SKIES - TRAVEL MINI SET
Jatkoa aikaisemmalle vanhempieni matkalta saamalle Benefitin minisetille löytyi lentokentän Benefitin pisteeltä. Tässä setissä on mukana kuusi minikokoista tuotetta: The Porefessional Primer, They're Real! Mascara, They're Real! Push-Up Eyeliner, Benetint, Dew the Hoola & Hoola Bronzer. Näistä minulle uusia tuotteita ovat nestemäinen varjostusväri Dew the Hoola sekä They're Real! silmänrajauskynä. Testailenkin näitä mielenkiinnolla ja kerron myöhemmin vaikka suosikkejani ja kokemuksiani Benefitin tuotteista taas erillisessä postauksessa - olen nyt jotenkin innostunut todella paljon juuri Benefitin tuotteista. Hintaa tällä setillä oli yhteensä noin 24 euroa.
TARTEIST PRO-TO-GO EYESHADOW PALETTE
Matkakokoisista tuotteista mukaan tarttui elämäni ensimmäinen Tarten tuote, nimittäin Tarteist Pro to Go luomiväripaletti. Rehellisesti en tarvitsisi enää yhtäkään uutta luomiväripalettia, mutta paloin halusta päästä kokeilemaan Tarten tuotteita. Valitettavasti laajempaa valikoimaa Dubaissa ei ollut, eli en esimerkiksi päässyt kokeilemaan kuuluisaa Shape Tape- peiteainetta tai uutta meikkivoidetta. Voin kertoa fiiliksiä tämän paletin koostumuksesta ja hinta-laatusuhteesta, kunhan pääsen käyttämään sitä kunnolla. Hintaa matkakokoisella paletilla oli 100 dirhamia, eli noin 25 euroa.
TOO FACED MELTED LATEX LIQUIFIED HIGH SHINE LIPSTICK : UNICORN TEARS
Kävin jo ensimmäisinä päivinä kurkkimassa Too Facedin hyllystä, josko tätä huulipunaa olisi ollut valikoimissa, mutta silloin tämä oli valitettavasti loppu. Muutama päivä ennen lähtöämme kävin onneksi katsomassa uudestaan, ja tätä oli tullut lisää! Kyseessä on siis instasta tuttu Unicorn Tears- sävyinen kiiltävä huulipuna. Ostin tämän ns. lip topperiksi, eli tekemään kiiltoa muiden huulipunien päälle. Toisaalta kun testasin, tämä toimii aika hyvin myös itsekseen! Ehkä tämän reissun suosikkiostokseni Sephorasta. Hintaa huulipunalla oli noin 22-23 euroa.


TOO FACED BETTER THAN LOVE WATERPROOF MASCARA MINI
TOO FACED BETTER THAN LOVE MASCARA MINI
Arabiemiraattien oma siveellisempi versio Better Than Sex- ripsarista - Better Than Love. Tuttu ja turvallinen luottoripsari, jonka tosin ostin nyt matkakoossa. Usein isompi versio ehtii hieman kuivahtaa minulla ennen kuin olen saanut koko tuubin käytettyä. En ole muuten koskaan testannut tästä ripsarista vedenkestävää versiota, joten sekin lähti nyt pikkukoossa testiin - onko teillä kokemuksia siitä? En ihan vielä meinaa avata kumpaakaan näistä, sillä aikaisemmat ripsarit ovat vielä käyttämättä, mutta lupaan kertoa kokemuksia waterproofista, kunhan pääsen sitä käyttämään. Hintaa matkakokoisilla ripsareilla oli noin 13 euroa/kappale.
Siinäpä kaikki! Mitä tykkäsitte näistä ostoksista, ja mikä oli teidän lempparinne? 

Instagram @lauraannika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika