Slider

VARTALON IHO KIINTEÄMMÄKSI

4/04/2017


Tässä pt-valmennukseni aikana haluan ehdottomasti kiinnittää huomiota myös ihonhoitoon, ja erityisesti vartaloni ihon kiinteytymiseen. En varmasti ole myöskään ainoa jolle on elämän ja kehon muutosten myötä tullut venymisjälkiä, joita olisi mukava saada häivytettyä. Olen löytänyt näihin ainakin itselleni toimivan ratkaisun samalla kun sain itselleni testiin* erilaisia L'Occitanen tuotteita, ja haluankin jakaa tämän tipsin nyt myös teille!

Aiemmassa postauksessa kerroin Shea-sarjasta ja sen erityisesti kosteuttavalla funktiolla toimivista tuotteista. Sain kuitenkin testiin myös Almond-sarjaa, jota halusin testata ihan erikseen. Erona mantelisarjassa sheavoihin on se, että manteli on kiinteyttävämpi ja sen tarkoituksena on ihon pehmentämisen lisäksi myös kiinteyttää. Lisäksi tuotteissa on mantelin lisäksi mukana piijohdannaista, joka saa ihon näyttämään sileämmältä. Olin myyty jo pelkästä kuvauksesta, mutta vajaan kuukauden testailun jälkeen osaan kertoa myös omat kokemukseni.




Erityisen positiivisesti yllätyin L'Occitanen Almond Supple Skin Oil- kuivaöljystä. Kuivaöljy siis nimensä mukaisesti hierottiin kuivalle iholle pyörivin liikkein. Tuote sisältää manteliöljyn lisäksi muun muassa camelinaöljyä ja omega 6-rasvahappoja. Paketissa suositellaan käyttöä 1-2 kertaa päivässä, aloittaen jaloista ja sitten siirtyen ylöspäin. Pitempään käytettynä kuivaöljy häivyttää ja parantaa venymä- sekä raskausarpia. Itse olen käyttänyt tuotetta vielä sen verran vähän aikaa etten voi sanoa nähneeni suurta konkreettista paranemista venymäarvissa, mutta erityisesti reisien ja keskivartalon ihoa tämä kiinteyttää tuntuvasti. 

Toinen tuote mihin mantelisarjasta erityisesti tykästyin on Almond Shower Oil (kuva alla). Olen vasta ihan äskettäin löytänyt suihkussa kosteuttavat tuotteet, ns. in-shower vartalonhoidon, ja lisäisin tämän tuotteen siihen kategoriaan. Kyseessä on siis periaatteessa suihkuöljy, joka samalla pesee ja kosteuttaa. Olen antanut tämän tekeytyä iholla hetken ennen pois huuhtelemista, silloin kosteuttavat ainesosat pääsevät vielä paremmin imeytymään ihoon. Suihkun jälkeen kannattaa antaa ihon hetken kuivahtaa, levittää sitten kuivaöljy ja kroppa tuntuu ihan uudelta - kiinteytetyltä mutta kosteutetulta! 


Tässä siis minun ehdottomat lempparini tuosta tuotesarjasta. Oletteko te testanneet L'Occitanen Almond-sarjaa aikaisemmin ja jos olette, niin mikä on teidän lempparituotteenne? 


* yhteistyössä L'Occitane, tuotteet saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika