Slider

NEW OUTFIT DETAIL FROM AARNI WOOD

4/14/2017


Tällä kertaa aion esitellä teille asusteen, joka poikkeaa todella paljon normaalista tyylistäni! Ranteessani mukana kulkee nimittäin tätä nykyä visakoivusta valmistettu kello kultaisella kellotaululla. Heti kun näin tämän kellon tiesin, että se tulee sopimaan minulle vaihteluna nahkarannekkeisiin ja metallisiin kelloihin. Kuvittelen kellon toimivan kaikkein parhaiten ajattoman klassisten asujen kanssa, esimerkiksi suorien housujen sekä puuvillaisen kauluspaidan kera. 

Kello on siis saatu yhteistyössä Aarni Wood nimiseltä yritykseltä. He valmistavat sekä puisia kelloja, korttikoteloita että aurinkolaseja. Itselleni kello oli ehdoton valinta, sillä omasta mielestäni kellot peittoavat kaikki muut tuotteet täysin minimalistisella designillaan. Kellon materiaaleista valittavana on muun muassa tammi, pihlaja ja visakoivu, mutta itselleni visakoivu edusti jollain tavalla kaikkein eniten suomalaisuutta. Lisäksi Visakoivu oli ainut kello jossa on kultainen kellotaulu. 



Tämän kaltaisia kelloja en ole vielä millään muulla brändillä nähnyt, joten erityisesti siksi kannan tätä kelloa ylpeydellä ranteessani. Puu materiaalina tuo mieleen Suomen ja suomalaisuuden, ja lisäksi se tuo omalla tavallaan asuun tiettyä maanläheisyyttä. Mitä te olette mieltä tästä hieman erilaisesta kellovalinnastani? 


* yhteistyössä Aarni Wood, kello saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika