Slider

PÄÄSIÄINEN MENI REISILLE

4/18/2017


....kirjaimellisesti. Niin, minäkin olen ihminen ja täällä allekirjoittaneella pääsiäisenä lähti hieman syöminen lapasesta. Mutta aina tulee uusi maanantai ja uusi mahdollisuus tsempata, eikö vaan? 

Olen ollut Nora Vuorion pt-valmennuksessa* nyt kolmisen viikkoa ja neljäs pyörähtää käyntiin. Oikeastaan alkuaika on mennyt todella hyvin, olen pysynyt ruokavaliossa suht tarkasti eikä sen noudattaminen ole ollut vaikeaa. Sain aamupuuron rinnalle muutamia vaihtoehtoja (koska puuro ei mene alas) ja samoiten välipalalle hieman vaihtelua vihersmoothien kaveriksi. Mutta sitten tuli flunssa ja kaatoi minut petiin ja kaiken tämän lisäksi päälle pätkähtivät pääsiäisvapaat, kinderit, mämmi ynnä muut pääsiäisen ruokaherkut. 

Ja niin se minunkin suhteellisen-kohtuullinen itsekuri repsahti herkuttelemaan. Mieli punnitsi pääsiäisen aikaan herkkujen ja dieetissä pysymisen välillä, mutta jotenkin yhtäkkiä motivaatio noudattaa ruokavaliota vaan katosi. En mitenkään kokenut kohtuulliseksi istua vieressä ja katsoa kun kaikki muut mussuttavat vuosittaisia pääsiäisherkkuja! Joten pääsiäisen pyhät menivät herkkuja maistellessa, mutta nyt tuli jo olo että haluan takaisin normaaliin ruokavalioon. Myös flunssainen olo alkaa parantua, joka osaltaan tsemppaa jatkamaan tiukemmalla linjalla. 




Miksi minä sitten tästä kirjoitan blogiin? Haluan muistuttaa teille ettei kukaan meistä ole täydellinen. Inhimillisiä repsahduksia sattuu, eikä se kaada useamman kuukauden valmennuksen kokonaisuutta. Tärkeää on pystyä tiedostamaan tuo repsahdus ja sen jälkeen palata takaisin ruokavalioon. Varsinkin nyt flunssasta parantuessa ravintorikkaalla ruualla ja lisäravinteilla on paranemista edistävä vaikutus ja senkin takia on entistä tärkeämpää pitää kokonaisuus kasassa.

PS! Saan jakaa teille koodin, jolla voitte tilata itsellenne lisäravinteita, vitamiineja ym. Puhdistamolta. Koodilla teamnora saat -15% tilauksestasi.

Ollaan kuulolla pt-valmennuksen treenien suhteen kunhan ensi viikolla pääsen palailemaan kovemman treenin pariin. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 


* yhteistyössä Team Nora, valmennus sponsoroitu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika