Slider

MONOGRAM COLLECTION

4/23/2017


Olen aina ihastellut Louis Vuittonin designia ja erityisesti Monogram-kuosia. Muistan jo 6-luokkalaisena pikkutyttönä ostaneeni Thaimaasta "speedyn" ja haaveilleeni aidosta laukusta. Pitkään LV:n laukut tuntuivatkin vain kaukaiselta haaveelta hintansa vuoksi, mutta siirryttyäni osa-aikaisesti työelämään sain vihdoin toteutettua haaveitani. Viimeisten vuosien aikana kokoelmani onkin kasvanut pala palalta, jotain olen myynyt pois ja jotain olen ostanut tilalle. Edelleenkin Monogram-kuosi miellyttää silmääni kuoseista eniten, joten se päätyi keräilyni kohteeksi. Tiesittekö muuten että Monogram kehitettiin 1800-luvulla estämään LV:n valmistamien matka-arkkujen kopiointia? Siihen aikaan noin monimutkaisen kuosin kopioiminen oli mahdotonta, jolloin tuo kukkaprintti erotti plagiaatit aidoista tuotteista. Nykyään Monogram on valitettavasti maailman kopioiduin printti, mutta harjaantunut silmä erottaa feikkituotteet helposti aidoista. 

Ajattelin tässä postauksessa kerrata vähän mitä kaikkea kokoelmastani tällä hetkellä löytyy, ennen seuraavan hieman isomman laukkuhaaveen toteuttamista. Tämä haave toteutuu toukokuussa, kun hankin itselleni uuden laukun lahjaksi proseminaaritutkielman valmistumisen johdosta. Osaatteko arvata jo mikä laukku on kyseessä? 











Tällaisia juttuja minulla on tällä hetkellä kokoelmassani! Kaikki tuotteet ovat lähes päivittäisessä käytössä, enkä voi sanoa minkään ostoksen olleen turha. Mikä näistä jutuista on teidän lempparinne, entä onko teillä jotain tiettyjä laukkuhaaveita? 


2 kommenttia:

  1. Mikäs on mielipiteesi: onko tuo speedy 35 mielestäsi turhan suuri arkilaukuksi :)? 30 ja 35 välillä pompottelen kumpi olisi passelimpi. Pysyykö tuo isompi "koossa" vai alkaako pussittamaan kovasti pohjasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestäni 35 on täydellinen koko arkilaukuksi! Sinne menee toisaalta koko elämä, mutta toisaalta se ei näytä kädessä liian suurelta. Itse tykkään kyllä tästä koosta, eikä se menetä mielestäni muotoaan. Kannattaa kokeilla ja mallailla liikkeessä kumpi tuntuu sopivan omaan käteen paremmin, mutta minusta tämä 35 on täydellinen koko :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika