Slider

LONG BOB BEACH WAVES

4/13/2017


Olen elänyt tämän pitkän polkan kanssa jo jonkin aikaa, mutta kokeilin kihartaa hiuksiani näin lyhyemmässä mallissa vasta viime viikolla! Pelkäsin alkuun miltä lopputulos tulee näyttämään ja lyhenevätkö hiukset ihan liikaa kihartaessa, mutta todistin kaikki ennakkoluuloni vääriksi. Käytin kihartamisessa paksumpaa Remingonin Pearl Wand-puikkoa, enkä usko että pieni puikko sopii näille hiuksille yhtä hyvin. Isolla puikolla lopputuloksesta tuli luonnollisen ilmava, ja tulenkin varmasti tämän tyylin kanssa kokeilemaan pienempää puikkoa vain pidennysten kanssa. 

Suihkutan aina ensin pohjalle puhtaaseen hiukseen lämpösuojasuihketta, sitten otan noin 4-5 cm levyisiä kappaleita hiuksista ja kiharran ne poispäin kasvoista. Omat hiukseni ovat niin ohuet, etten kiharra niitä kahdessa osassa vaan koko hius kerrallaan. Jokaisen valmiin kiharan päälle suihkautan kevyesti hiuslakkaa ja annoin kiharan asettua. Lemppari hiuslakkani on Biozellin Aina, joka ei tee tahmeaa ja supertiukkaa kiinnitystä, vaan todella luonnollisen kevyen lopputuloksen. Kun koko pää on käyty läpi, haron hiukset sormin auki luonnollisemman lookin aikaansaamiseksi, ja lopuksi suihkautan kauttaaltaan hiukset Balmainin suolasuihkeella, joka tekee hiuksesta karheamman!




3 kommenttia:

  1. Tosi kauniit kiharat! Mulla on kans long bob, ja tuommoiset rennot kiharat näyttää tosi hyviltä tässä mitassa, mutta olen toooosi laiska kihartaja. Remingtonin pearl wandkin löytyy kotoa, joten nyt tästä innostuneena taidan tsempata, ja kihartaa enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minnea! Sillä Remingtonin raudalla tulee kyllä tosi kauniit kiharat, suosittelen kokeilemaan! :)

      Poista
  2. Hei nää on kivat! Minulla on myös pitkä polkka ja kiharrus harvoin onnistuu. Hiukseni kihartuvat yleensä liian kiehkuralle vaikka miten yrittäisin tehdä niistä huolettomat ja "löysät".

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika