Slider

Mennyttä viikkoa.

7/19/2014





Mulla on ollut harvinaisen mukava viikko. Se käynnistyi maanantaiaamuna spinningohjauksella, jossa oli yllättävän paljon porukkaa paikalla! Siitä oli kiva jatkaa viileän suihkun kautta Selloon tapaamaan kavereita. Kahvikupposten äärellä vaihdeltiin taas kuulumisia ja fiilisteltiin tyttöjen tulevaa matkaa. Tulihan siinä taas muutamat kaupatkin samalla kierrettyä.. Alennusmyynni on mun heikkouteni: "kerran halvalla saa" :'D!

Salilla on tullut rampattua useampana päivänä, niin kuntosalien kuin peruskuntotreenienkin merkeissä. Eilisiltana tein parin tunnin treenin Fridan kanssa, ja jäin yhdeksän jälkeen illalla tekemään vielä oman jamittelun tunniksi saliin. Arvatkaapa mitä, meille on vihdoin saatu kattoon värivalot taas! Lisäksi jumppasaliin tulee discopallo ja projektorit, jotka heijastavat lattiaan kuvioita. Discofiilis on taattu! Eilen menin vielä pelkillä värivaloilla, mutta siitä huolimatta fiilis oli taas niin absurdi: miten pelkkä hyvä musiikki ja liike voi tuntua niin vapauttavalta? Mulla meni ihan kylmät väreet siinä itsekseni heiluessa ja pieni hymykin nousi huulille. Olen oikeastaan tosi onnellinen, että pystyn ilmaista itseäni tanssimalla, liikkeellä. Samassa kaupassa saa vielä bonuksena endorfiinit, en valita!



Keskiviikkona oli ihan mahtava keli, ja vietinkin aikaa ulkona. Keskiviikkona tutustutin itseni taas uuteen ihmiseen, mikä on musta kesässä ihan mahtavinta. Kuulee erilaisia elämäntarinoita erilaisilta ihmisiltä, pääsee vaihtamaan ajatuksia ja saa ehkä itselleekin jotain uutta. Ihan mahtavuutta :) Viikko jatkui sitten samoissa säissä, ja oteltiin aurinkoa. Johannan kanssa käytiin korkkaamassa terassikausi (mieluummin myöhään kuin ei milloinkaan!) ja samana päivänä minä heitin talviturkin! :D Vesi oli yllättävän lämmintä ja polskittiinkin ilta-auringossa hieman pidempäänkin. Perjantai meni Fridan kanssa XXL:än alennuksia kierrellessä ja samalla käytiin myös Jumbossa. Muutamia alejuttuja tarttui sieltäkin mukaan, ja vedettiin napaan myös makoisat lounassalaatit. :) 

Tänään olen vain nauttinut ihanasta ulkoilmasta. Leikkasin nurmikon ihan rauhassa, kitkin kasvimaata, kastelin kukkia ja muita kasveja. Vein kanit ulos ja naureskelin niiden kesäiloittelulle ja heinän rouskutukselle. Kaupasta tarttui mukaan salaattiainekset ja senkin söin ulkona. Miksi kaikki maistuu niin paljon paremmalta ulkona?! Myös aurinkoa ehdin hieman ottaa askareiden lomassa- alkaa ihan kiva päivetys ollakin jo pinnassa :) Nyt ilta jatkuu leffalla ja sohvalla makoillen. Huomenna sitten viimeinen ohjaus ennen meikäläisen ruhtinaallista viikon lomaa! :D




Toivottavasti teidänkin viikkonne on sujunut yhtä mukavasti :) Palaillaan joko lomalla tai viimeistään sen jälkeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika