Slider

Kesäisiä päiviä

7/05/2014




Viime päivät ovat menneet mukavissa tunnelmissa fiilistellen. Sain ajokortin, joka omalta osaltaan vapautti liikkumistani ja käytyä onkin tullut jo Espoossa, tallilla kuin edestakaisin salin ja kodin väliäkin. Mahtavaa kun pääsee aamujumppiinkin, kun ei ole riippuvainen kyydittäjien heräämisestä, haha! :D Tällä kertaa mulla ei ole sen ihmeellisempää teemaa tai aihetta, kuulumisia lähinnä ajattelin kirjoitella. Blogin lukijamäärät ovat kokeneet taas lähiviikkoina vuosittaisen kesäinflaation, onko kaikki karanneet festareille ja ulkomaille vai oletteko te siellä vielä?!






Tänään ajelin ihanassa aamun auringonpaisteessa BodyJamiin ja sen jälkeen on niin freesi fiilis koko päivän. Aerobisen saa suoritettua heti aamusta, ja sen kylmän suihkun jälkeen voi vaan napata aamukahvin ja mennä terassille. Töitä ei tänään ollut, joten aloinkin sitten vain miettimään mitä huvittaisi tehdä. Mitä luksusta tuollaisten ajatteleminen nyky elämänmenossani onkaan. Päätin sitten ottaa hieman väriä tähän ihoon kun se arska kerrankin möllötti täydeltä taivaalta. Siitä suuntasin loppupäiväksi tallille moikkaamaan issikkaherroja. Flinkurilla olikin tänään kuumasta ilmasta ja kärpäsistä huolimatta hurjasti energiaa, ja saatiin jumppailtua myötäysharjoitusten muodossa oikein kunnolla. Hevosillakin on niin ne hyvät ja huonot päivänsä- ero eiliseen tuntiin oli meinaan aivan uskomaton.

Ratsastusta onkin tullut tällä viikolla taas kolme tuntia. Ulkona liikkuminen on niin terapeuttista näin kesäisin, ja toki tykkään auttaa hevosten liikutuksessa ja muussakin hoidossa. Vesisaavien ja heinäpaalien raahaaminen helteessä se vasta hyötyliikuntaa onkin. Muutenkin ulkona tehtävä hääräily ja liikkuminen väsyttää ihanasti niin, että kotiin päästessä sohvalle rojahtaminen tuntuu kunnolla ansaitulta. 


Huomenna sitten toivemiksauksia tunnilla, ja jos sitä vaikka pihahommia tekisi. Lisäksi sain luettua tänään Kuolevaisuus- nimisen kirjan loppuun, ja seuraavana polttelisikin päästä jo käsiksi tähtitiedekirjaan nimeltä Tyhjästä syntynyt. Kesä on mulle aina myös mielenkiintoisten kirjojen lukemiselle otollista aikaa, kun pakolliset koulu- ja tenttikirjat ei vie lukuintoa. 

Mutta nyt mä lähden hakemaan pupuset ulkoa sisään, ja siirryn pikkuhiljaa sinne sohvan ääreen ;) Toivottavasti teillä on ollut mukava viikko! Palataan asiaan ensi viikon puolella.


6 kommenttia:

  1. Anonyymi7/05/2014

    Luin sun blogia ensimmäistä kertaa - hyvältä vaikuttaa! :) Ihania nuo mekot, mistä oot löytänyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät! :) Itse asiassa vain vasemmanpuolinen on mekko, oikealla toppi ja hame. Mekko ja hame Mangosta, musta toppi Ginasta :)

      Poista
  2. Ihanat noi uudet mekot! Oon itte hurahtanu mekkoihin tänä kesänä ja ostin tällä viikolla kaks mekkoa ja yhen hameen.
    Mistä noi sun silmälasit on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Rillit on Specsaversiltä, Replayn merkkiset.

      Poista
  3. Vihdoin ja viimein pariin vuoteen pääsin minäkin kesällä ulkomaille ja vieläpä kahdesti! On kyllä tuntunut menevän yhdessä hujauksessa koko loma. Mutta hauskaa on ollut :) Treenaamisesta ei ole jaksanut stressata, sillä hyötyliikuntaa on tullut kävelyn muodossa harrastettua enemmän kuin tarpeeksi!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika