Slider

OMAN KEHONPAINON PAKARATREENI

7/05/2017


Pakaratreeni on oma suosikkini jalkatreeneistä salilla. Tykkään tehdä sen lähes aina oman kehon painolla tai pieniä vastuksia käyttäen. Tarkoituksena ei ole kasvattaa niinkään lihasmassaa, vaan kiinteyttää ja muokata pakaraa. Näiden toiveideni pohjalta henkilökohtainen valmentajani Nora suunnitteli minulle oman pakaratreenin, jonka liikkeitä haluan jakaa tässä postauksessa teidän kanssanne. Toivottavasti saatte postauksesta vinkkejä omaan treeniinne!


OMAN KEHONPAINON PAKARATREENI

OSA 1.
15 x Kyykkyhyppy
15 x Kyykky
24 x Askelkyykky
24 x Korokkeelle nousu ja polvennosto

OSA 2.
16 x Hipaisu maahan + yhden jalan polvennostohyppy
10 x Burpee
24 x Korokkeelle nousu (halutessasi painon kanssa)
15 x Kyykky (+ pystypunnerrus painoilla)


Halutessasi treeni on mahdollista toteuttaa kokonaan ilman ylimääräisiä painoja, mutta jos mahdollista voit ottaa mukaan pienet käsipainot tai esimerkiksi täytetyt vesipullot painoiksi. Toista ensin osa 1 kahdesti, pidä sitten tauko. Tee tämän jälkeen osa 2 kahdesti ja pidä tauko. Voit joko lopettaa treenin tähän, tai jatkaa loppuun vielä kaksi kertaa 7 minuuttia molempien osien liikkeitä peräkkäin. Polte ja teho on taattu!

PS! Jos kaipaatte pt-palveluja, ravinto-ohjausta tai treeniohjelman päivitystä, näitä kaikkia palveluja on mahdollista saada Team Noralta henkilökohtaisesti räätälöityinä :)


* yhteistyössä Team Nora, valmennus sponsoroitu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika