Slider

TULEVAN KODIN (SISUSTUS)HAAVEITA

7/11/2017


Tällä hetkellä vuokra-asuntomarkkinat käyvät kuumimmillaan, kun opiskelijat muuttavat uusiin opiskelukaupunkeihinsa. Myös me satumme olemaan tähän aikaan liikenteessä, mutta ei se mitään! Etsintä ottaa aikansa ja uusi koti löytyy sitten kun sen aika on. Olemme nyt käyneet jo useammissa näytöissä, mutta mikään niistä ei ole tuntunut oikealta. On kuitenkin hyvä kiertää näyttöjä katsomassa hieman erilaisia pohjaratkaisuja, asuntojen kuntoja ja tarkkailla hintaa suhteessa asunnon kuntoon ja sijaintiin. Meilläkin on moni mielipide ja ajatus tulevasta kodista muuttunut tässä prosessin varrella. 

Haaveissamme siintää kompakti kaupunkikoti, jossa olisi joko hyvällä pohjalla toimiva avokeittiö/keittokomero tai jos mahdollista täysin erillinen keittiö. Tämän lisäksi ehdottomasti remontoitu, siisti kylpyhuone ja sopivasti säilytystilaa kahdelle. Itse olen erityisen ihastunut sopivaan uuden ja vanhan yhdistelmään ja näyttölistalle onkin valikoitunut monia kohteita, joista löytyy esimerkiksi vanha puulattia tai kakluuni. Molemmat olemme sitä mieltä, että hyvällä maulla ylläpidetty vanha jugend-tyyli on enemmän meidän juttumme kuin täysin uudeksi remontoitu tai uudisrakennettu asunto. Sijainnin olemme rajanneet kantakaupungin lisäksi Kallioon, Taka-Töölöön, Meilahteen ja Munkkiniemeen. 

Vaikka itse asuntoa ei vielä olekaan lyöty lukkoon, olen silti jo alkanut haaveilla erilaisista asioista, joita yhteiseen kotiimme ehdottomasti haluaisin. Asunnon ollessa vanhempaa rakennustyyliä, haluaisin yhdistellä sekä vanhoja että uusia elementtejä kokonaisuudeksi. Olemme molemmat tykästyneet pohjoismaalaiseen designiin, ja mukana tulisikin muun muassa Artekin pöytä ja jakkarat. Minulta löytyy myös Ilmari Tapiovaaran Artekille suunnittelema Pirkka-sarja, joka olisi kiva yhdistää jotenkin mukaan. Ehdottomalla hankintalistalla on myös pitkään haaveilemani Block-valaisin, jonka varmasti ostan lahjaksi meille uuteen kotiimme. 

Tässä postauksessa on muutamia ottamiani inspiraatiokuvia parin vuoden takaisilta asuntomessuilta Vantaalta, jotka tällä hetkellä innostavat minua tulevan kodin sisustamiseen. Toivottavasti tekin saatte näistä inspiraatiota tai vinkkejä itsellenne! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika