Slider

HEINÄKUUN BETTEBOX

7/09/2017

* kaupallinen yhteistyö: BetteBox

Heinäkuun yllätyslaatikko eli BetteBox on täällä! Joka kuukausi odotan tätä boksia yhtä innolla, ja sen avaaminen postista hakemisen jälkeen tuntuu aina pieneltä joululta. Vaikka tässä kuussa yksi tuote paljastettiinkin etukäteen (Lumenen kasvosuihke), ei se mielestäni pilaa yllätystä, vaan saa odottamaan boksia entistäkin enemmän mielenkiinnolla! Tässä kuussa boksin teemana oli festariboksi. Täysikokoisten tuotteiden lisäksi mukana oli muun muassa Compeedin rakkolaastari, tuoksunäyte ja Lanzan shampoo- sekä hoitoainenäytteet. Nyt kuitenkin tarkemmin heinäkuun tuotteiden pariin, jos haluat tietää mitä tämän kuun boksi sisälti, rullaa alemmas! PS! Oman elokuun BetteBoxisi voit tilata tästä linkistä 
LUME LÄHDE PURE ARCTIC HYDRATION KOSTEUTTAVA JA RAIKASTAVA KASVOSUIHKE 
Suihke antaa iholle kosteutta meikkiä sotkematta. Suihkuta puhtaalle iholle aamulla ja illalla ennen kasvovoidetta sekä meikin päälle päivän mittaan. Ovh 19.90/100ml.

ESSENCE THE GEL NAILPOLISH
Essencen uuden sukupolven kynsilakan koostumus hoitaa kynsiä pitkäkestoisesti ja antaa kynsille geelimäisen kiillon. Innovatiivinen väriteknologia takaa intensiivisen värin ja täydellisen peittävyyden. Ovh 1.99/8ml.

PEPSODENT WHITE NOW CC
Välittömästi valkoisemmat hampaat ja hoitava koostumus. Zero Abrasive whitening teknologia: hammastahnan sininen väri saa hampaat näyttämään säihkyvän valkoisilta heti harjaamisen jälkeen. Mineraaleja sisältävä hoitava koostumus auttaa vahvistamaan kiillettä. Ovh 4.70/7ml.
GARNIER SKIN ACTIVE MICELLAR
Misellejä sisältävä puhdistusvesi kerää likaa kuin magneetti. Poistaa meikin ja puhdistaa ihoa miellyttävällä tavalla kasvojen eri alueilta. Hoitava ja hajusteeton koostumus sopii normaalille ja herkälle iholle. Ei tarvitse huuhdella. Ovh 3.95/125ml.

BODY BOOM KAHVIKUORINTA
Kahvipohjainen vartalokuorinta, joka koostuu sekoituksesta parasta kahvia ja luonnollisia raaka-aineita, jotka tekevät ihosta kauniin, kosteutetun ja sileän. Kahvikuorinta taistelee selluliittia ja venymäarpia vastaan, tasoittaa epätasaista ihonsävyä ja ehkäisee ihon ennenaikasta ikääntymistä. Saatavana Sokokselta ja osoitteesta www.oletkaunis.fi. Ovh 18.90/200g.

HERBINA ANTIPERSPIRANT 48H
Tehokas 48 tunnin suoja. Ihanan raikas ja puhdas tuoksu. Herbinan kuluttajia on ollut itse mukana valitsemassa uusia tuoksuja. Herbina roll-onit ovat myös saaneet uuden, raikkaan ulkoasun. Alkoholiton. Ovh 2.20/50ml.
Tällainen kokonaisuus näin heinäkuussa! Omiksi suosikeiksi tästä boksista jäivät ehdottomasti Body Boomin kahvikuorinta, Lumenen kasvosuihke sekä Essencen sininen kynsilakka, jota tuskin olisin koskaan sävynsä puolesta itse uskaltanut ostaa. Tuo lakka pääsee kesävarpaisiin sandaalien kaveriksi ja Lumenen kasvosuihke sujahtaa laukkuun mukaan raikastamaan kuumina päivinä. Lisäksi Garnierin misellivesi on minulle tuttu luottotuote, joka pääsee myös käyttöön edellisen pullon loputtua. Elokuun boksia odotellessa, jonka arvon luvataan olevan yli 60e!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika