Slider

SUMMER BUCKET LIST

5/07/2017


Toukokuu on täällä, ja vihdoin on aika aloittaa haaveilu kesälomasta! Itsellä iso osa kesästä menee erinäisten töiden ja opiskelujen parissa, mutta tarkoituksena olisi saada pidettyä ainakin kaksi viikkoa täyttä lomaa kaikesta. Tulossa on muun muassa juhannusjuhlia, festareita sekä maakuntamatkailua. Kesälle on suunnitteilla myös paljon muuta hauskaa ja jännittävää, tässä osa niistä listan muodossa. Mitä kuuluu teidän tulevan kesän bucket listillenne? Kesä on ihan pian täällä, aloitetaan sen fiilistely viimeistään nyt!




Viinilasi ja auringonlasku Löylyn terassilla 


Suomipopfestarit 


Talviturkin heitto ennen heinäkuuta


Juhannuksen juhlintaa kaupungissa tai mökillä 





Aamulenkki aurinkoisessa säässä Töölönlahdella 


Roadtrip kaupunkiin, jossa ei ole tullut käytyä pitkään aikaan 


Koulujuttujen unohtaminen ja täysi lomailu parin viikon ajan 


Piknik Espan puistossa 




Päiväreissu Tallinnaan 


Tenniksen perusteiden opettelu - vihdoin!


Pitkään nukkuminen ja nouseminen vasta kun huvittaa - jos huvittaa


Vuosipäivän juhlistaminen poikaystävän kanssa 





4 kommenttia:

  1. Kivalta kuulostaa! :)

    Oma kesäni sopii pitkälti töiden parissa, mutta muutama muukin suunnitelma on.

    Tarkoitus olisi käydä ainakin Porin Reposaaressa, Mäntyluodossa ja Yyterissä poikaystävän kanssa sekä Vaasassa ystävän luona. Juhannus on lempijuhlani, joten sitä tulee ihan varmasti vietettyä! :) Haluaisin viettää aikaa myös itseni kanssa parvekkeella kahvia juoden ja hyvää kirjaa lukien. Toivottavasti olisi myös hyvät säät, jotta pääsisi pitkästä aikaa myös uimaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Voi kun meilläkin olisi Helsingin asunnossa parveke jossa istuskella kahvin kanssa... ehkä sitten joskus!

      Poista
  2. Anonyymi5/08/2017

    Postaustoive: itse aknen kanssa kärsineenä olis huippua jos voisit tehdä postauksen siitä, millaisilla meikkituotteilla iho-ongelmat peität <3! Muutenkin Roaccutan-kuurin tulokset kiinnostaisivat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! :) Olen itse asiassa tekemässä juuri roa-kuurin tilapäivitystä, mutta voisin sen lisäksi tehdä joskus postauksen aknesta ja meikkituotteista. Toki tilanne on nyt minulla aika eri, kun on menty öljyisestä ihosta todella kuivaan. Mutta katsotaan mitä keksin! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika