Slider

AURINGONLASKUN TUOKSU

5/03/2017


Nyt on pakko hehkuttaa! Harvoin ihastun mihinkään tuoksuun näin nopeasti, mutta jo laatikkoa avatessa haistoin silkkipapereista että nyt kolahti. Sitä ei oikeastaan voi sen tarkemmin kuvailla, mutta sen vain tietää kun löytää uuden suosikkituoksun. Tuoksu vain yksinkertaisesti kuvaa sinua ja sitä, mitä olet.



L'Occitane ystävällisesti lähetti minulle heidän uutuustuoksunsa Terre De Lumieren testiin. Tuoksu lanseerataan 4.5. myymälöissä sekä Stockmannilla. Tuoksu on kuvauksensa mukaan saanut inspiraationsa Provencen kultaisesta hetkestä ennen auringonlaskua. Tuokussa erottuvat selkeästi manteli ja hunaja, lisäksi pohjalla on myskisiä sävyjä. Vaikka rakastan myös kepeitä kukkaistuoksuja, olen pohjimmiltani tummempien ja aromaattisten tuoksujen ystävä. Siksi tämä tuoksu iski minuun niin kovaa. Saamassani esitteessä kuvataan tuoksua todella hyvin: "Terre De Lumiere plays on the tension between masculine freshness and delicious feminine softness". Tämä yhdistelmä on oikeastaan sitä, mitä minä tuoksulta haen. 

Käy ehdottomasti testaamassa tuoksua joko L'Occitanen myymälässä tai Stockmannilla - en usko, että olen ainoa joka rakastui tähän tuoksuun täysillä. 


* yhteistyössä L'Occitane, tuoksu saatu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika