Slider

LOUIS VUITTON NEVERFULL MM

5/21/2017


Päätin jo jonkin aikaa sitten, että kanditutkielmani palautuksen jälkeen palkitsen itseni uudella laukulla. Tämä pitkäaikaisen haaveen toteuttaminen toimi yllättävän hyvänä motivaattorina työn valmistumiselle. Ystäväni arvasivatkin heti mistä laukusta on kyse, mutta tässä se nyt tosiaan on - Neverfull MM Monogram Cerise-sisuksella! Halusin ostaa isomman uuden laukun niin, että se kytkeytyy johonkin merkittävään muistoon. Nyt tämä laukku muistuttaa minua läpi elämäni siitä työstä, jonka tutkielmaani käytin. Ehkä seuraava isompi laukkuhaaveeni toteutuu parin vuoden päästä, maisterin papereiden ollessa kourassa? 





Halusin laukun Monogram-kuosissa, kuten kaikki muutkin LV:n tuotteeni. Minulla oli alkuun pari muutakin vaihtoehtoa, joista kuitenkin loppupeleissä käytännöllisyyden vuoksi päädyin tähän suht-tavalliseen Neverfulliin. Harkitsin ensin sekä uutta NeoNoe-laukkua että Delightfulia, mutta molemmat koin Neverfulliin verrattuna epäkäytännöllisiksi. Lisäksi niissä ei mielestäni ole yhtä paljon mukautuvuutta ja monipuolisuutta kuin tässä mallissa - mukana tulee kuitenkin myös pieni pochette, josta tekee joko säilytyspussukan tai iltalaukun helposti. 

Pohdin pitkään kahden koon välillä, MM ja GM, mutta päädyin lopulta keskikokoiseen malliin. GM näytti minulla aika säkiltä, sillä en ole mitenkään kovin pitkä. Varsinkin kun laukku tulee minulla päivittäiseen käyttöön, koin GM:n liian isoksi tähän tarkoitukseen. Jos haluat weekend bagin tai laukun yleensäkin reissaamiseen, silloin isompi koko varmasti palvelee sinua paremmin. MM kokoon mahtuu kuitenkin kaikki tarpeellinen: läppäri, A4-asiakirjoja, lompakko, vesipullo, pitkähihainen paita yms. Ainut miinus tässä laukussa tulee siitä, ettei sitä saa suljettua vetoketjulla. Arvokkaimmat tavarat kannattaakin säilyttää joko sisätaskussa tai pochettessa, jonka saa nauhalla kiinnitettyä laukun sisään. Näin taskuvarkaat eivät pääse avonaisestakaan laukusta käsiksi arvotavaroihisi. 




Laukun kahvojen luvataan kestävän jopa 200kg paino, joten niiden kestävyydestä ei tarvitse olla huolissaan. Canvas materiaalina on todella anteeksiantava, ja se kestääkin niin sateet kuin kuraroiskeetkin. Puhdistus tapahtuu yksinkertaisesti kostealla liinalla pyyhkimällä. Sisukseen valitsin ihanan Cerise-kuosin, joka on tummanpunainen ja siksi antaa hieman anteeksi ajan kanssa tulevia tahroja. Ajan kuluessa vaaleat nahkaosat patinoituvat, eli muuttuvat kauniin hunajanruskeiksi. Laukun kahvoihin on mahdollista tehdä hot stamping eli nimikirjaimien painatus, joten katsotaan tulenko sen tekemään. Tällä hetkellä nimikirjaimet ovat painatettuina avainkotelooni, lompakkooni sekä Speedyyn. 

Vuitton-kuosit ja merkin design jakavat mielipiteitä, mutta minusta kyseessä on suhteellisen ajaton, hyvin jälleenmyyntiarvonsa pitävä merkki. Käytettynä saat Neverfullin vain muutaman sataa euroa edullisemmin kuin uutena, joka osaltaan kertoo laukun suosiosta. Uskon että tulen rakastumaan tähän laukkuun ja meistä tulee arjessa melko nopeasti parhaat kaverit - sen verran tyytyväinen ja iloinen olen tämän laukkuhaaveeni toteutumisesta.


2 kommenttia:

  1. Upee laukku ja ihanan värinen toi sisusta ♥ tykkään myös itse siitä ballerina (en oo varma oliko tommosta ees olemassa mutta tarkotan sitä vaaleenpunaista) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rose Ballerine on sen hempeän vaaleanpunaisen nimi! :) Se oli kausiväri, joten sitä ei ainakaan Neverfulliin ole enää saatavilla.

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika