Slider

KOLMAS OPISKELIJAVAPPU

5/02/2017


Vapusta on selvitty, ja taas ollaan kiinni arjessa. Mutta olipahan hauskat kaksi päivää! Vietin elämäni kolmatta vappua yliopisto-opiskelijana haalareissa ja lakki päässä, mutta samalla vietin vappua myös ensimmäistä kertaa Helsingissä Jyväskylän sijaan. Mitään viemättä pois oman opiskelukaupungin vapulta, täytyy sanoa että oli tämä vappu silti ihan omaa luokkaansa. Helsingissä vappu tuntuu vielä juhlallisemmalta kun koko kaupunki kerääntyy katsomaan mantan lakitusta ja seuraavana päivänä kokoontuu Kaivopuistoon piknikille. 



Vappuaatto alkoi Espalla, kun vuorossa oli Hanken ja mantan lakitus. Siitä siirryttiin pistäytymään eräissä tuttavien järjestämissä kotibileissä, joissa vierähtikin tovi bilistä pelaten ja vanhoille Äpyille naureskellen. Illalla tultiin pienellä porukalla takaisin meidän luokse Punavuoreen, josta poikaystävä jatkoi oikiksen bileisiin Circukseen ja minä jäin opiskelijakavereideni kanssa viettämään meille viini-iltaa. Oli hassua tavata ja viettää yhteistä aikaa Helsingissä Jyväskylän-vuosien jälkeen, mutta näin nopsaan se opiskeluaika menee ja kaikki lähtevät kotiutumaan muualle.

Vapunpäivänä nukuttiin ensin pitkään myöhäksi venähtäneen illan jälkeen, josta suuntasimme Kaivopuistoon. Loppupäivä menikin tuttuja moikkaillessa ja oikiksen opiskelijoiden teltalla hengatessa. Bongasimpa jopa yhden Emilen haalarinkin ullikselta itseni lisäksi! Vapunpäivänä sää suosi ja merenrannassa kävely auringonpaisteessa teki kyllä todella onnelliseksi - kandi alkaa olla valmis, edessä on kevyt kesä ja sen jälkeen päästään jo maisterin pariin. Onneksi vielä on luvassa ainakin pari vappua opiskelijahaalareiden oransseissa. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika