Slider

TESTISSÄ LUSH: SUIHKU- JA KYLPYTUOTTEET

2/21/2017



En ymmärrä, miten tämä kosmetiikkahamstraaja on voinut kaikki nämä vuodet ohittaa tämän ihanan brändin tuotteet - nimittäin LUSHin. Nyt kun olen viettänyt Helsingissä enemmän aikaa, olen sattunut manskun ja citykäytävän liikkeiden ohi kävelemään useammankin kerran. Kun kerran eksyin sisään, se oli menoa.

LUSH on alkujaan englantilainen kosmetiikkabrändi, joka pyrkii käyttämään mahdollisimman luonnonmukaisia raaka-aineita tuotteissaan, samalla toimien mahdollisimman ympäristöystävällisesti sekä turhaa pakkausmateriaalia välttäen. Siksi monet tuotteet ovatkin kiinteässä muodossa - tarvitaan vähemmän pakkausta, vähemmän säilöntäaineita ja kun lisäät tuotteeseen vain veden, se on aina käyttökelpoinen. Ja tämä idea on ihan mahtava! Oletteko koskaan nähneet millään toisella kosmetiikkaketjulla kiinteää hammastahnaa tai kiinteää shampoota? 

Toinen hauska yksityiskohta brändistä on se, kuinka kaikki tuotteet valmistetaan Englannissa käsityönä, ja siksi jokaisen tuotteen kyljessä on tarra kertomassa asiakkaalle, kuka työntekijä juuri sinun tuotteesi on valmistanut. Kaikkein tärkeimpänä detaljiina brändistä itselleni näyttäytyy kuitenkin se, kuinka kaikki tuotteet ja niiden raaka-aineet ovat cruelty free eli niiden testaamiseen ei ole käytetty missään vaiheessa eläimiä. Iso osa tuotteista on myös täysin vegaanisia, johon minunkin olisi tarkoitus pikku hiljaa vaihtaa kaikki käyttämäni kosmetiikkatuotteet.

Kävin manskun liikkeessä viikko sitten, ja sain samalla oikein kattavan kierroksen kaikista brändin tuotteista, niiden valmistuksesta ja raaka-aineista. Samalla pääsin testailemaan monenlaisia juttuja ja lopuksi valitsin muutaman tuotteen itselleni testiin. Halusin keskittyä erityisesti suihku- ja kylpytuotteisiin, sillä meiltä löytyy kotoa poreamme. Viikonlopun hemmotteluiltaan saunaan sekä kylpyyn testattavikseni pääsivät Whoosh suihkujelly, Rub Rub Rub pesevä vartalokuorinta, Intergalactic kylpypallo sekä Ro's Argan vartalonhoitoaine.

Tällä hetkellä kivijalkaliikkeitä on Suomessa vain kaksi, ja ne molemmat siis Helsingin keskustassa. Jos kuitenkin asut muuallapäin Suomea, ei hätää! Tuotteita saa tilattua verkkokaupasta. Nettisivuilla on hyvä opastus tuotteiden ainesosiin, tuoksuihin ja koostumukseen. Ainakin kaikkia näitä kokeilemiani tuotteita voin itse suositella testattavaksi. Kannattaa siis käydä tsekkaamassa koko tuotevalikoima joko liikkeessä Helsingissä tai osoitteessa www.lush.fi.





Whoosh suihkujelly: Merilevällä hyydytetty suihkujelly oli niin mielenkiintoisen näköinen ilmestys, että minun oli pakko valita juuri tämä itselleni testiin. Tämä toimii siis kuten suihkugeeli, mutta se on merilevällä hyydytetty kiinteään muotoon. Jellyä hierotaan käsien välissä niin, että saippuaa irtoaa ja se vaahtoaa. Jellyn voi myös pakastaa, ja käyttää viileänä esimerkiksi saunan jälkeen. Whoosh- jelly tuoksuu raikkaalta sitrukselta ja kukilta. Tämä oli ehdottomasti kaikista testaamistani tuotteista oma lempparini!

Intergalactic- kylpypallo: Testasin kuuluisia LUSHin kylpypalloja nyt ensimmäistä kertaa. Kuulemma kylpypallojen idea on alunperin lähtenyt juuri LUSHilta liikkeelle! Pallossa on tiivistetyssä muodossa kylpysuolaa ja ihoa kosteuttavia ainesosia. Tämä pallo tuoksuu mintulle ja karkille - ja täytyy sanoa etten koskaan ole nauttinut porekylvystä yhtä paljon kuin tämän pallon kanssa!



Ro's Argan vartalonhoitoaine: Tämä tuote valikoitui testattavaksi myyjän suosituksesta. En ollut koskaan aikaisemmin kuullutkaan vartalonhoitoaineesta (eng. body conditioner), jota siis levitetään suihkussa iholle, annetaan hetki vaikuttaa ja huuhdellaan pois. Tämän jälkeen ei tarvitse enää lisätä erikseen iholle kosteusvoidetta, kätevää! Valitsin tämän ruusuntuoksuisen vaihtoehdon, toinen tuoksuista oli mausteisempi. Hoitavia ainesosia tässä tuotteessa ovat nettisivujen mukaan mm. arganöljy, kaakaovoi sekä pähkinä- ja manteliöljy. Näin talvella minusta tuntui että kroppani kaipasi hoitoaineen jälkeen vielä lisäkosteutusta voiteesta, mutta uskon että kesällä pelkkä tämä riittää ihon kosteutukseen suihkun yhteydessä.


Rub Rub Rub pesevä vartalokuorinta: Tämä vartalokuorinta on hieman pesevämpi kuin kiinteässä palamuodossa oleva Rub Rub Rub, siksi valitsin juuri tämän tuotteen testiin. Kuorinnassa ei ole käytety mikromuovia, jonka olen omalla kohdallani laittanutkin pannaan. Sen sijaan kuorivana ainesosana toimii merisuola. Tämä tuote tuoksuu sitruunaiselle ja todella raikkaalle. Kuorinnan kanssa ei myöskään tarvitse käyttää erillistä suihkugeeliä mistä iso plussa! Aion ottaa tämän säännölliseen käyttöön. 





Tällaisia ihania tuotteita testissä tällä kertaa! Onko teillä jotain ehdottomia suosikkeja LUSHin valikoimasta?



* yhteistyössä LUSH, postauksen tuotteet saatu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika