Slider

REISSU JYVÄSKYLÄÄN

2/08/2017



Sillä kevään opinnot ovat kaikki Helsingissä, päätimme poikaystäväni kanssa että täytyyhän Jyväskylään mennä käymään edes turistina sitten. Minulla kuitenkin on siellä edelleen opiskelijaboksini, josta maksan kuukausittain vuokraa. Ja kaikkein huvittavinta tässä oli se, kuinka olemme seurustelleet puoli vuotta eikä poikaystäväni ollut koskaan käynyt mun omassa kodissani! No, päätimmekin korjata tilanteen ja otimme suunnan kohti Jyväskylää. 



Kuten kirjoittelin ennen joulun reissua eräässä postauksessani, en ole oikein koskaan kotiutunut kunnolla Jyväskylään. En koe sitä samalla tavalla omakseni kuin esimerkiksi Helsingin. Siitä huolimatta kaupunkiin oli tällä tavalla vapaaehtoisesti ihan mukava mennä. Kävimmekin samalla moikkaamassa muun muassa mummoani, serkkujani sekä kummejani jotka kaikki asuvat Jyväskylässä. Lisäksi tottakai tapasin opiskelukavereitani, ja juorusimmekin eräänä aamupäivänä lähes kolme tuntia kahvikupposten äärellä. 

Kaiken tämän lisäksi nautimme tottakai toistemme seurasta sekä siitä rauhasta, joka mun kodissani on. Kävimme tekemässä myös muutamia pieniä sisustusostoksia HM Homessa, joka on ihan kotini vieressä. Ostin muun muassa sohvapöydälle pellavaisen pöytäliinan, jonka otin tahallani hieman ylisuuressa koossa. Mielestäni tuo pöytäliina tuo kotiin tiettyä rentoutta ja kotoisuutta kaiken kliinisen valkoisen keskelle. 



Perjantaina meidän oli tarkoitus lähteä katsomaan Anssi Kelaa viereiseen baariin, mutta illan edetessä olimme molemmat niin väsyneitä, että päätimmekin jäädä kotiin. Vietimme kliseistä laatuaikaa katsellen Yksin Kotona- leffaa, jätskiä syöden ja korttia pelaten. Eikä ollenkaan kaduta että jäimme kotiin, ilta oli ihanan rauhallinen ja mukava. Kokonaisuudessaan tämä vajaan viikon minireissu oli kiva irtiotto opiskeluarjesta, sillä keskityimme molemmat reissussa lähinnä toisiimme. Tarkoituksena on vierailla Jyväskylässä kevään aikana useamminkin, niin yksin kuin yhdessä. Syksyllä olisikin sitten tähän tietoon muutto takaisin sinne pääasiallisesti maisteriopintojen alkamisen tiimoilta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika